Здраво. Би сакал да прашам дали може во порака да ми пишете од јасновидци и видовити луѓе од Скопје телефони или контакт друг? Благодарам
Baba Ilinka gleda na kafe ova e nejzin broj 075389022; Dance isto gleda na kafe ova e brojot 070 397 047
Jas samo go kazav ona sto mi go kazale I sliki sto so svoi oci gi vidov.Jas licno nemam otideno kaj nea a I nesakam takvi raboti iskreno.Malku sum plasliva neznam sto ke mi kazat pa posle psihata da me ubie nesakam.Koj saka neka proba negovo si e
Otidi kaj nea i ke vidis koj u kakva situacija e i možebi ke ni bide pojasno koj na kogo može da pomogne
Дечки, јас знам да гатам по потреба. Наплаќам 1000 евра од сесија, дури менувам и судбина! За повеќе податоци јавете ми се на 194
Ве замолувам, кој знае добар и проверен човек што може да помогне во љубов. Се наоѓаме во сериозен проблем, предизвикан од надворешни страни. Ве молам.
Koja povise znae da gleda Slavica Ili Pavlina I koja pomaga povise hehee odma pisete Ili broj pisete mi.
Eve site rezultati mi se dobri a jas ne mozam eden mesec ea se opravam uste omalaksan ne znam sto e problemot
Zdravo, sovet I iskustvo mi treba.. Pred nekade 6 meseci najdov doma vo kujnata 2 golemi I 2 mali lazici koi ne se nasi...se zamisliv kako li dosle tuka, ama duri i luda si se napraviv, vikam da ne nesto od porano mi se...me pecna sluckata, ama si vikam aj...gi poprskav so krstena voda I gi frliv Pred nekoj den naogam mala nekoja stara viljuska, ufff...vikam ova ne e nase..poprskav I frliv. Recisi 100% znaeme koj ova go pravi, vleguvajki ni vo kuka koga ne sme doma...NO, kolku I da veruvame ili ne veruvame, ne maci namerata na doticnata...Do sega go prepisuvavme toa kako na nejzini gluposti I zaostanatost.. Mozno e ovie predmeti da se koristat pri pravenje zlo? Sto ova znaci, sto da prevzememe? Crkvi, temjan,vodicka......ako nisto drugo za mirot da si go zacuvame, zasto pomislata ne ubiva
Ќе смениш брава, и нема што да доаѓа друг у твоја куќа кога не си дома! И не се замарај ништо не ти може со тие лажици, само она ќе остане со помалку прибор за јадење, тебе ништо нема да ти се случи
Разликата е во тоа што кога знаеш полесно би можела главата да и ја скинеш хахха се шалам.Нема разлика исто е предност е ако знаеш што повеќе нема да ја примаш таа особа во куќа а и нема да дозволуваш да се приближи ни до тебе а ни до твоите блиски.Тоа е предност.