Ве молам кажете гатачка која предвидува зошто ни се случува тоа што ни се случува во животот за мене барам да не се разбереме погрешно...многу бев против гатачки но откога испробав сѐ што можев и ништо не ми се смени на подобро туку на полошо за жал посегна и по ова и ве молам не ме осудувајте...ве молам кажете гатач/ка која ви има помогнато ве молам
Оди кај Ленче, има манастир во Аргулица, штипско село, поточно општина Карбинци. Жената има моќ да помага, сега не, додека се пости, после тоа јави и се. Батали гатачки кои лажат и имаат тарифи.
Здраво девојки, незнам дали ова прашање е за тука,но ајде вака. Пред некој ден на јутјуб ми се појави пост за предвидување на иднината. (знам дека грешката е огромна од моја страна?) И ете јас нзм зошто ама пишав као демек ми вика ај слика, датуми и прашање прати ми. Јас глупава и пишувам кога ќе се оствариме како родители и што мисли нековата фамилија за нас. И ми пишува заклучен ти е стомакот да немате деца, некој од страната на сопругот. Јас се здрвив и и пишуваме заедно со мажот ми као демек и сеа што, таа ни вика требачистење и глупости изнакажа сето ќе ве кошта околу 450 евра. Мене јасно ми беше дека станува збор за превара. Затоа што јас што и го поставив прашањето таа само го искористи во негативна смисла, барем такво е моето мислење. Меѓутоа иако знам дека 99% сето тоа е интернет превара (станува збор за србинка) остави во мене некој црв да ме јаде, дали е можно, што ако е така, иако мислам дрка не е возможно тоа. Е сега само без осудување на мојот погрешен чекор ќе ве молам за совет, мислење и дали некој друг од вас се има соочено со некоја ваква ситуација. Позз
Не може никој да ти го "заклучи" стомакот за да немате деца. Ништо, ќе заборавиш на тоа што ти го пишала и си тераш со животот. Ќе има прилика за деца.
Благодарам дали имате искуство каде што помогнала, дури и за проблеми што од кога сте родени траат? И има ли некој контакт од неа?
Pa taa mysterious woman e od kumanovo I zenata treska samo tuka se pretstavuva deka gleda uste od koga pisuva laze se pretstavuva deka e pobozna I pomaga i na sekogo pisuva ke ti pomognam. Ignorirajte ja I ine I pisuvajte vekje. Pozdrav
Одете на Острог преспијте си уште поубаво да си прашаш колку и како да постиш за да се причестиш таму. Ќе си кажеш дека си за тоа отидена на свештеник. Знам неколку фамилии кои таму нашле чаре
Ние бевме на Острог претходниов месец со спиење мене ми дојде на сон пред 5 год. Но сега ми се отвори патот да појдиме. Оваа со поракава се случи пред 10тина дена, јас никогаш не сум имала такви мисли па да се помолам за тоа,искрено.Иако 99% мислам дека ова е интернет превара која будала ќе побара 450€ за такви глупости. Е сега уште едно чудно чуство кога веќе го спомнавте Острог. Само што почнавме да се качуваме за до Манастир, јас оддеднаш почнав со плачење али онакво липање и до степен на мало гушење од толку плачење, а незнам што беше тоа така...
Превара е него што ,ти си кажала кој ти е проблем она ти кажала да те репне 450 € и ќе ти го реши - тикви. Тоа со плачењето не знам од што е но и мене ми се случува. И во Острог и во други цркви и манастири.
Дали некоја од вас знае да гледа на тарот? Ако знае нека ми пише ке си платиме се шо треба. И ако може број од Теодора или Ева од Штип.
Za placenjeto, koga bev pred nekoja godina , vodicot sto ni bese ni kaza ako pocnete da placete da se isplacete, toa vi e znak deka vi e oprosteno se i deka vi e iscistena dusata. Deka se sto svesno ili nesvesno imate napraveno vi e prosteno. I togas vidov lugje sto placat i toa nekontrolirano placenje.
Ке ве молам ако имате број од Ева од Штип или некоја друга шо гледа на слики Ве молам итно е Пишете лп