Ај уште еднаш да повториме- на оваа тема, никој нема да најде помош, оти во гатање и баење помош нема. Само беља.
Zdravo, Me interesira nekoj da imal iskustvo so odzata Enes od Seljo Ljubin? Nasi poznanici mnogu odamna imaat najdeno spas ama od negoviot dedo, ama toj vekje ne e ziv. Me interesira dokolku nekoj bi mozel da mi kaze nesto povekje, imame seriozen problem. Vi blagodaram.
Оџа?! Веќе сите знаеме кој и зошто оди кај оџа. Затоа глава не можат да кренат нормалните луѓе од овие што одат кај оџи. Магиите таму се прават, па после ние напатените ќе бараме спас и на Марс, грев и срамота!
Se soglasuvam celosno so tebe, jas imam problem od takvi raboti i mi rekoa deka samo ovoj covek moze da mi pomogne. Ne prasuvam za da pravam nekomu loso tuku baram za sebe spas od takvi gluposti.....
imas li nekoj da preporacas sto bi mozal da mi pomogne od vakvi gluposti sto pravat lugjevo? Mene mi rekoa deka kaj odza mi bilo napraveno bash taka kako sto kazuvas ti loso.... i mi rekoa deka tamu treba da se rasturi