Pa dobro neznam sto da kazu tuka pred malko procitav tolkavo falenje pomaga I pogoduva, pogoduva li taa Ruska tocno da kaze vo gkedanje sto kako, I ima li tarifa
Za taa Ruska li kazuvas deka pomaga I pogoduva dali gjeda na ikoni I kazuva tocno kako sto e Ili nadagja posto obicno gi falat mnogu a koga ke otides strasno lupetanje sto nema vrska od gkedanje I taksi staveni. Pisete mi
Pogoduva mnogu,sega pred malko bevme cekavme za da ostanam bremena 9 godini i kaza vo skoro vreme iznenadeno.Pravam test za 2 nedeli stvarno bremena.Custvo neopislivo za zal vcera se ispustiv
Vie imate li sega brzo ideno kaj Ruska zasto neznam pred kolku vreme Edna kazuvase deka imala taksa 500den
Kaza oti vo mnogu skoro vreme ke ostanam bremena a cekavme 9 godini . Za 1 nedela pravam test izleguva pozitiven,odam na doktor isto potvrduva no za zal se ispustiv nemozam da se sovzemam
Dosta so tie magii ,nemoj nekoja baba ke sredi zivot sum bila i od iskustvo povekje ne odam poima nemaat samo Gospod na pomos i nikoj drug
Мора да отидеме до некаде, цело време ни снемува алишта од дома и после некое време де појавуваат некои исечени, некои со дупки по нив и ништо не оди како што треба Исто на вратата од внатрешна страна видовме на три места нешто полиено како три точки на три места и тоа течело надолу (се позна од светлото како дамки по вратата), нешто како некоја вода изгледа немаше боја
А зошто не смениш брава?? Како може да ти влага некој дома, да ти буричка у шкаф без да знаеш, па и свекрва/золва да е, отерај тоа се у к*рац.
Работата е што живееме 4ца дома и сите си имаме посебни клучеви и секогаш е заклучена вратата дури и кога сме сите дома. Е сега проблемот е што еден период татко ми си го изгуби клучот и мајка ми беше почнала да го остава блиску до вратата, под патеката за кога ќе се врати тој да може да си влезе дома, ама изгледа и некој друг тоа го приметил и почнал да ни влегува дома, нема во што друго да се сомневаме