1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гатање, баење

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од kiki-riki, 21 ноември 2009.

1. Евгениј на

Евгениј на Активен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2022
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    14
    Здраво луѓе по мака. Сакам да ми одговорат тие што биле кај Дуле од Велес! Дали се задоволни од него? И дали им кажува за иднината?

На Alex.T му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Zagrizena88

Zagrizena88 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2015
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    3
    Zdravo,odevte li kaj Olivera,kakvo e vaseto iskustvo?

На Alex.T му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Zagrizena88

Се зачлени на:
    12 ноември 2015
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    3
    Zdravo.Koj od vas ima odeno kaj Olivera vo Dedebalci i koi se vasite iskustva?Vi ima li pomognato?
    Kako e procedurata za kaj nea,koga raboti,koga e najdobro da se odi,sabajle ili moze da se zakaze?

Vo kolku casot e najdobro da se odi,citam deka moze i da ne stasas do nea vo eden den?

4. Aledarkali

Aledarkali Активен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2023
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    158
    Дали некој знае број од Дуле Велес да ми пиши во порака, или да ми каже некој искуство ако бил кај оџата во Велешко село ве молам за одговор

5. Zagrizena88

Се зачлени на:
    12 ноември 2015
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    3
    Kristijan bevte li kaj Olivera?

6. cacetovaceto

cacetovaceto Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2014
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Moze i za mene info

7. Vedala

Vedala Активен член

Се зачлени на:
    15 јули 2023
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    2
    Pisete i na mene ve molam

8. ZMIA

ZMIA Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2020
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    24
    Јас сум презадоволен од кај Дуле кажува за во иднина човекот е феномен кажува се во детали и луѓе спомнува ама небо го препорачал на емоционално не стабилни слабо психички и слабодушно со емотивни многу затоа Што ако веруваш можеби ќе ти каже убави среќни и несреќни случаи ако одите треба да сиго пуштите мозокот на пасенје и да си кажите што ќе ми кажи ми кажи што ќе биди некабиди и да незнаев ќе било и без страв и плашење ова е најмногу што можам да ви кажам

На Alex.T, Maja@eftimoska и uno87 им се допаѓа ова.
  9. Евгениј на

Евгениј на Активен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2022
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    14
    Ви благодарам од сѐ срце.

На ZMIA му/ѝ се допаѓа ова.
  10. MilevskaBaby

MilevskaBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2018
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    16
    Здраво на сите,во последно време имам голем немир срцето ми чука 200 на саат инаку бремена сум 7ми месец и си имам голем проблем со свекрвата. Живееме заедно и одкако сум бремена само негативни работи ми кажува и психата почна да ми де нарушува. Сака да ми даде креветче во кое што спиел маж ми и нејзиното прво дете кое што и починало.Кога и кажавме дека сум бремена следниот ден ме прашуваше кои симптоми сум ги имала на што и одговорив нормално и ми кажа дека и таа ги имала истите со детето што и починало. Има уште многу многу коментари од тој тип на мртво бебе но ме би да се навраќам. Последно што ме натера да барам некој гатач е синоќешниот сон кој ми беше ужасен. Во нашата спална имаше црни сенки кои не ми даваа мир кроз сенките помина и свекрва ми и јас во сонот почнав да ја кажувам оче наш неколку пати притоа на ѕидот имаме и крст во реалноста а во сонот од истиот потече некоја течност. Ако мекој има некој што може да ми помогне барем во моите немири нека ми пише фала ви однапред.

На Mateica и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  11. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.590
    Допаѓања:
    79.157
    Во црква појди и разговарај со свештеник, не кај гатач. Кога Бог те штити, никој не може да ти наштети.

На Mic18, VDT2906, Mumoftwo30 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. ZMIA

ZMIA Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2020
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    24
    Toa е психичко нарушување од свекрвата а местото каде живеете е под сенка на демони можеби има дух кој прави вознемирување и ова што ти кажа да одиш во црква е добро ама треба да му кажеш и на твојот сопруг што ти кажува свекрвата дека психички те вознемирува со непотребни работи доколку сте во можност да соја светите којќата со тројца попој направете го тоа да замине сенката лошите демони кој блиат на сите вас или пак преселување од тоа место

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Schmetterling88

Schmetterling88 Активен член

Се зачлени на:
    30 септември 2022
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    72
    Pred mnogu vreme nesto slicno se slucuvase kaj moite doma.... Od nigde nikade ke najdevme alista sto ne se nasi, ni snemuvase raboti... Majka mi koga ke stavese beli maici da se susat bea kako prskani tocki boja kako r'gosano... Od koga smenija brava od vratata na spratot, pocnaa da zaklucuvaat se smirija rabotite

На Kejt777 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. MilevskaBaby

MilevskaBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2018
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    16
    Ova so belive alista posle sekoe isprano belo nesto bese isflekano kako sto kazs zoltenikavo imase i na mene i na maz mi na dolnite majci sto moze da znaci toa?

15. AnnLa

AnnLa Активен член

Се зачлени на:
    19 април 2023
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    7
    Здрво дали некој може да сподели искуство со Теодора и на кој начин работи ?

16. Velicka4

Velicka4 Активен член

Се зачлени на:
    16 јули 2023
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    14
    So ikoni i sliki i pomsga mnogu barem mene mi pomogna mnogu

На Mateica му/ѝ се допаѓа ова.
  17. ZMIA

ZMIA Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2020
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    24
    Ви препорачувам ако сакате да се заштитите сепак неје стопостотна заштита Али сепак ќе се плаша да права маѓи

Прикачени фајлови:

18. ZMIA

ZMIA Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2020
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    24
    Знам пример како вашиот на мој другар истото му се случуваше дури ветар од ова пред вратата со крв прскано оставани предмети некој без врска со крв прскано на вратата во дворот од кога наместо камери со видео надзор во живо престанала глупостите да се случува но здравјето му замина психички се разболе и на мерна база страшно нешто се овие глупости што ете има луѓе што сакаат да наштетат од њјубомора зглобнос и што ќе права маѓи да наштетат човек да се разболи психички нернонда оболи

19. Адрија

Адрија Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2016
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    292
    Zdravo sakam da prasam za Suada od Ognjanci dali pomaga za depresija ima li nekoj iskustvo ili da slusnal za vakvo nesto ??

На Iviylady му/ѝ се допаѓа ова.
  20. poi

poi Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2019
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    2.397
    Извини што ќе улетам вака. Не мора да го почитуваш моето мислење, но осеќам потреба да пишам.
    Депресија е сериозно психичко нарушување, состојба со сериозни симптоми што лесно може да премине во нешто поголемо. За депресија помага психијатар, не бајачка. Депресија се лекува со лекови и самопомош!

На mira.mira, Askopje и VDT2906 им се допаѓа ова.