Точно зглобнос е болес и треба да се лечи значи Дуле гледачо може се да ми среди да немам проблем се пореметив на мерна база неможа више
Види вака Emotional123 Дуле ќе ти каже од што кој и каде и што треба да направиш кај да бараш спас Али треба да го прашаш за кај да го бараш чајрето да се решат проблемите да ти кажи
Неможам да ти ја опишам точно зашто кај секој човек се развива различно , но техниката лежи во нас самите мене ме научи постара жена од Србија
Мајка ми ми кажа дека била кај некој човек во Автокоманда со една моја тетка кој гледал на кафе. Во темава се спомнува некој Драган од Автокоманда кој гледа на кафе и има и број. Дали некој бил скоро кај него? Колку години има одприлика? Бидејќи мајка ми рече дека тогаш бил стар тој човек.
Здраво пријатели во мака! Би сакал да ве замолам некој што знае и навистина помага во љубовни проблеми се работи за деликатна ситуација ќе ви бидам многу благодарен доколку некој сака да ми помогне. Благодарам од напред.
Имаше една Маре од Петровец, незнам колку помага, на мајка ми колешки биле, велат им помогнала. Јас никако да отидам, веќе не верувам во ништо. Дека прават некои на некој лоши работи да, ама не верувам дека некој помага.
Дуле не крева, свекрва ми била директно кај него со некоја пријателка дека се знаела со сопругата негова, и ми кажа демек ништо не и погодил, и кажал само 2-3 збора и повеќе не сакал да и гледа, колку е точно незнам, можеби тоа ми го кажа јас да не одам таму, демек не верувала во такви работи а била кај Дуле. Многу лоши работи ми се случуваат во последно време, незнам кај да одам, некои велат да не се оди по бајачи, туку по цркви, кај не сум била, и по манастири и по цркви. Во Рајчица ми читаа молитва, пак имам некој немир. Додека не бевме дома зимото најдов крв под шолјата, сега брзо пред балконската врата, неможе некој што нема клуч да влезе.