Jas imam odeno kaj mare od petrovec nisto ne mi pomogna Nitu za imeto me prasa... katastrofa No ako sakas ti odi mozebi ke ti pomogne
Многу непријатно прашање неубаво не би можел да кажам не е убаво а ако сака самата ќе ти каже која е кога ќе го види прашањето сигурно ја следи темава
Не знам зошто темава, а и другите се трупаат со непотребни мислења, ако се нема одговор на поставеното прашање. Поентата на сите теми е да се даде совет, мислење, без притоа личноста кој/а го поставил/а прашањето да се направи малоумен/на. Исклучок од овие теми се оние за вицеви, каде се дозволени зезанции. За некои членови може оваа тема е глупава или безсмислена - нека не ја отвараат. Исто, за некои други пример е безсмислена темата за лгбт, секс во тројка бла бла... итн.па не гледам поента само да се напише нешто колку да се биде интересен. Ако некој не верува нека не ја отвара темата и крај, сепак има луѓе кои ете во некои од тие бајачи, гатачи како год нашле спас. Фала многу, пријатно.
Neznam zosto se najde povikan da odgovoris mi treba direkten sovet od ona lice koe imalo kontakt so Slave ,taka da ako ne si ti toj taa ne gledam zosto ti e potrebata od prefrlanje ako mozes pomogni ako ne ne mi komentiraj negativno ovde sme site inkognito zaradi potrebite od privatno sovetuvanje
da si go izbrises mislenjeto i da ostavis lugjeto da me posovetuvaat od mene i moeto prasanje podaleku
Дали може некој да каже нешто повеќе за Маре од Петровец? Или некој друг кој ви помогнал ? Може и во порака. Ви благодарам
Mare iako mnogu falena od prijatel kaj nas ne kaza ama bas nisto ,ni gi zema maickite poprska so Sveta voda baese nesto I ni dade voda doma da prskame 7 dena ,nisto konkretno ne ni kaza ni otkigo ni sto e napraveno pari od nas ne pobara drugite ostavile po 500
Девојки пред неколку месеци золва ми и свекрва ми ми беа на гости. Не беа оставени дома воопшто сами. Откако заминаа во фиоката за чорапи имаше два пара чорапи што јас стварно не се сеќавам дали јас сум ги купила некогаш или.... Несакам ни да помислам..... Е сега иако го знам фактот дека постојано сите бевме дома заедно малку ме гризе сомнежот.... Јас ги фрлив чорапите, што пак ќе кажам можеби јас некогаш сум ги купила ама не сум сигурна. Што мислите вие....