Во сред дневна копај, потоа ископај ги и ѕидовите и ќе најдиш Не сакам пола, задржи се за тебе твоја среќа било.
Zdravo! Dali znaete nekoj bajach shto bae za srekja vo ljubov? Vo Skopje. Dali e jeziva atmosfera na bajachka? Ne sum bila do sega.
Илија е Видовит гледа на икони а Јана е сопругата негова преку неа закажуваш . Неам телефон ако го најдам ке ти пишам Пред икона која ке му се отвори кажува што ти се случило и што те чека ке ти каже соништата да ги запишуваш до детаљ истите ќе ти ги објасни на второ идење
Se zbori za dooktor Edo {taka go vikaat bosancite ,INACE TVRDESE DEKA E CRNOGOREC}gazdata na edo televizija,inace toa e covekot sto nosel i e.e.l zeni na grobista prethodno gi preplasuval i im zakazuval na grobista noke imaS PO NOVINI NAJDI ONLINE I NE E ODZA ,SME BILE ZA POVOZRASNA OSOBA ZENA NO NE JA OSTAVAVME SAMA NIKAKO NISTO NE RECE SE POTSMEVASE TRESESE GLUPOSTI NI RECE DA ZEMEME ZEMJA OD GROB I DA JA PECEME NA SPORET NA DRVA NAPRAVI AMAJLIJA I JA PUSTI VO VODA ZA PIENJE MIENJE DALEKU OD COVEK IZBEGNI GO
Здраво, може ли во порака да ми испратите броеви од луѓе што навистина ви помогнале(читам Ленче од Свети Николе ја фалат, Каролина од Ѓорче, Синиша од Виница и сл.) , за многу сериозен проблем се работи за дете.фала
Od ovie što gi imas napisano tuka i ako odis kaj niv mozebi ke imas i negativen efekt za detevo otkolku podobro naforumov edni isti ličnosti si gi falat tie što treba koja e celta sami ke procenime
1. Не смеете да барате броеви и не смеат да ви ги праќаат без согласност од сопствениците на тие броеви! 2. Гатачите и бајачите се измамници! Милијарда пати и на форумов и на други места е објаснето како мамат! Криминал е! 3. За проблеми со менталното здравје ви треба психолог/психијатар/психотерапевт! За проблеми со физичкото здравје ви треба матичен доктор и специјалист од соодветната област! 4. Срамота е во 21 век да толерирате и рекламирате измамници, а да избегнувате стручни лица! Кога ќе научите?
Никад! Жално е што е вака ама тоа е. Испран мозок. Ни сами не се свесни у што глупости веруваат. А има итри луѓе кои го користат тоа. Ќе речат маката на сѐ ќе те натера, абе ајде. И им помогнале демек. Сами себе се лажат, нека се лажат до утре.
Ne e se do doktori i psihijatri možebi ti si doktor ilj slično i si ja braniš svojata profesija kako i site navistina ima izmamnici vo ovie gledarci no vistinata e što mnogu malku se što mozat da pomognat vo vakvi situacii za žal
Ние имаме многу злобни комшии постојано колнат ,пцујат многу се злобни ,жената се занимава со магии и лоши работи. Пред некој ден се скаравме и кажав дека е многу злобна и не чиста жена ,ми кажа дека тоа многу ја погодило. Сакам да појдам до црква сметам дека тоа ќе ми помогне да се ослободам нанекој начин ,не верувам во гатачи имам одено но ми немаат помогнато.
Не сум. Ама, не сум наивна ко некои. Гатач/ките и бајач/ките мамат, не помагаат! Кога некој/а има потреба, треба да оди кај стручно лице, не кај измамник! Тоа мора да им влезе на луѓето во глава!
Групава е Гатање,баење, сите оние што сте против истоти на погрешно место сте и почитувајте ги другите членови.Да беше групава Стручни мислења и доктори секако дека немаше такво нешто да прашам.