Zdravo.izvinete na dolgiot post.bebeto mi pocina vo 9 mesec den pred zakazaniot termin za poroduvanje.zdravo bebe,normalna cela bremenost i iskrvariv otkako mi pukna vodenjakot.koga bev 7mi mesec den pred Sv.Petka nekoja zena mi donela maski bebeski pleteni kondurcinja kaj baba mi koja zivee vo kuka do mene.rekla daj i gi koga ke ja vidis ona mi gi naraca.baba mi rekla cekaj ke ja viknam doma e ona u ist dvor sme zenata ripnala ne ne moze si odmara ne ja vikaj.pocnala da ja prasuva baba mi kaj rabotam.sto rabotam i takvi raboti.znaci ne znaela deka dolgo vreme sum bez rabota a znaela deka masko bebe nosam.jas ne gi ni pipnav ne gi ni zemav doma tuku edna drugarka gi odnese vo crkva i i rekov da kaze sto i da mi pomislila da i se vrati duplo.ako se dobronamerni so dobro da i se vrati.nikoj od nas ne otkri koja e zenata ama znam deka ne se dobronamerno dadeni.na nerodeno bebe taka da doneses i da lazes deka se naracani.jas ne se zamarav mnpgu zasto veruvam samo vo Gospod ne vo takvi raboti.ama kako mozese taa nok koga mi pukna vodenjakot da bide presudna ne mozam da sfatam uste.da se stvori krvarenje i bebeto ostanalo bez kislorod.znam deka i da.otidam kaj bajaci i da mi kazat deka e bliska licnost nisto nema da mi go vrati bebeto ama ete sakam da znam dali na nekoja i se ima sluceno nesto slicno i dali i kazale kako moze barem da se zastitime od takvi zlobni luge.izvinete uste ednas na dolgiot post
Самата не добронамерност е можеби .Не мора да е направена магија или нешто .Но обиди се да дознаеш како мајка сигурно те боли и те копка да ја знаеш вистинската причина за смртта на бебето.Може си нема врска со таа жена но сепак лоши очи се лоша работа и злобни луѓе
Primi socustvo, Bog da go prosti angelceto. Nikoj ne e pogolem od Gospod. Nekogas nesto e Pisano taka da bide. Sekoja losa rabota po sebe od posle nosi Dobro. Samo vo mrak mozes da gi vidis dzvezdite koi svetat. Ne se otkazuvaj od dobrinata sto ja imas , od tvojata verba vo Gospod. Toj ne te napustil, toj e so nas sekade. Da si imas mnogu bebenca vo sledna idnina, site da ti bidat zdravi I zivi. Ima sekakvi luge koi pravat losi raboti, nekogas se pokopuvaat I nie mislime deka tie pobedile deka ja postignale celta. Taka trebalo da bide, Gospod sekogas ne cuva od polosi raboti veruvaj, nekogas Saka da ne spasi od pogolema bolka, mozebi toa bebence potamu ne bi mozelo da izdrzi,moze ke bilo bolno, toa e uste poloso vo race da ti bide I nesto da mu se sluci. Ako mozes da pojdes vo manastirot Vo Kalista vo Struga. Tamu se naoga cudotvornata ikona na presveta crna bogorodica, taa dava blagodet za deca da se zdravi I zivi. Edinstvena ikona koja gi ispolnuva site zelbi, koja ke te izleci, ke ti Dade sila I mnogu ubavi mali angelcinja.
Isto taka mozete na Bogorodica Troerucica I taa mene mi ima mene mnogu pomognato pobarajte svestenikot da ve blagoslovi pred ikonata I da vi procita molitva pozdrav
Најпрво сочувство за изгубеното бебенце. Дека постојат лоши луѓе постојат. Прават и мислат зло. Но дека кондури ќе доведат до тоа да прсне воденикот и да снема кислород на бебето, не. Не е можно. Бидејќи прашуваше како да се заштитиш од лошо луѓе. Многу едноставно ќе прекинеш секаква комуникација. Кој сака нека е. И најблиските и член на фамилија. Ако не ми мисли добро не е добредојден во мојот живот и дом.
Здраво,дали некоја од вас била кај човекот во Зеленико ? Како гледа? Кај гледа,дали може да ми објасните? Дали помага исто така ме интересира.
Здраво. Дали имате искуство со Шули од Крушево што работи со биоенергија и гледа? Може да споделете нешто? Фала
Бев кај тој Шули од Крушево демек што помага и со гледање и со биоенергија и наводно не зема пари. Ти вика остави на икона. Ако не оставиш минимум 500 ден те блокира на телефон не крева а предходно ти вика и втор пат да дојдеш. Све за пари и тешко манијачиште е. Прво се удвара на тел ти бара и линк и ако појдеш со придружба одма на блок. Тие што оставаат над 1000 ден нон стоп е во контакт. Ѓубре. Демек Богородица ја сонил. Лаги со опашки.