Zdravo koj moze da mi spodeli iskustvo kaj sto bil i mu ja pretskazale idninata, ne bukvalno se dali tarot ili nekoj sto stvarno razbira. Vi blagodaram
Zdravo, slushnav deka postoi zhena koja shto pravi neshto za da mazhot celosno go vrze za zhenata odnosno nishto drugo da ne mu bide bitno osven nea, dali mozhebi poznavate nekoja takva vi blagodaram
Jas bev so soprugot i iskreno ni kazha mnogu raboti na koi trebashe da rabotime i ni reche ne se otkazhuvajte nikako gjavolot ke saka da ve pobedi i za zhal taka beshe, site shto bea tamu bea po vtor ili tret pat i nosea prijateli rodnini i premnogu go faleaaa. Nas ni reche da otideme vtor pat otkako ke go napravime toa shto ni go kazha prviot pat ama za zhal ne uspeavme
Луѓе, ова не е нормално На очи ми фатија, зошто? Неколку дена т.е ноќи неможам да заспијам дури во 4 сабајле И денеска случајно ајде со златен прстен да го поминиш на лицето ако има црна линија значи на очи те фатиле ако нема црна линија значи нема ништо И јас пробав значи црна линија имам и не ми текна да се сликам од толку што се уплашив И овие останатите пробале и немаа црна линија а јас да. Од толку памет ме извади си велам кој би можело да е женишта.. бидејќи поминав низ тежок период останав без родители скоро две години , тие од болести и си викам со умот дали се тоа ѓаволска магија... ужас
Нема шанси да е магија. Пишувавме за истово во темата за шминки и кармини. Дека со поминување на златен прстен на кожа ако имаш шминка со олово ќе остави црна трага.
Дали некој од вас има искуство со гатачи/бајачи за љубовна магија? Чисто ме интересира само дали навистина работи
Dali nekoj ima informacija tocna za Lence od Argulica, prethodno eden clen pisal deka pocinala, dali moze nekoj da kaze so sigurnost dali e pocinata ili uste raboti?
Pozdrav bidejki 7godini baram spas a ne go najdovme ni crkva ni doktor ni odza ni reiki majstori,sakam da spodelam iskustvo koj ne mi pomognale Ratka tekija Odzata vo desovo prilepsko Divna stip Frosina stip duzlak Palanka bev ne se sekjavam na imeto Dule veles nisto isto i mimoza Slave kravari ti kazvi baraj tamu vamu na kraj nisto Karolina probistip blaga veze nema Sinisa vinica za gledanje 50/50 Za rasturanje nee Taka da dajte spodelite iskustva a ne " znam edna zena koja mi pomogna pisete mi inbox " drapaj madnija dzabe go vrvis patop i parite. Ako ste imale pozitivno iskustvo makar i od sosednite zemji pisete mi ako ne sakate javno slobodno vo poraka blagodaram
Ако не е проблем да кажеш каква мака имаш, би требало еден од нив да ти помогни поготово тој од Кравари...