Toa sto go barate ednostavno ne postoi da vi kazam dali odite da doznaete nesto dali nesto ve kopka , odenje kaj gledac e absolutno glupava odluka zasto treba da se svrtite prema sebe vnatresno eve pisete kolku ima stv od srce zadovolni od nekoj gledac , 99 posto odat poise pati se navlekuvaat , 99 posto od tie sto vrsat takvi uslugi se jezivi .
Па добро не одат да прават некому црна магија, одат од очај. Нема кај нас во Мк можеби, имам читано по форуми од соседството, многумина и тоа како си нашле чаре. Затоа што луѓето од злоба и омраза се подготвени да уништат животи без причина.
Не знаев дека се викаат минокери. Имам видено и да, помагаат при урокливи очи. Камења со дупчиња. Ако од камењата излегуваат меурчиња, детето е урочено.
Za rasturanje znam deka pomaga Divna od stip,jas imam odeno kaj nea po preporaka od prijatelka, mozam da kazam pozitivni raboti do sega
Здраво, може ли да ми кажете од колку часот почнува со работа Дуле од Велес, кажуваат само бројчиња на телефон, но не успеав да прашам за работното време, да знам отприлика кога да одам. Ви благодарам однапред доколку некој од вас знае, ако може да ми пише.
Нешто пред 09:00 часот го носат списокот и во 09:00 часот почнува. Се заокружувате на списокот о чекате да ви дојде ред.