mene mi gledase jas onaka od radoznalost da vidam ne deka veruvam vo vakvi raboti mi pogodi nekoi raboti, ostanatoto za idninata ne znam dali ke e taka ko sto rece , no gleda na nesfareno kafe , mene mi bese prilicno neubavo za pienje , i samo 3 pati vrtis fildjanot i obrnes i i islikav i prativ slika
Добар ден ,сакам да прашам дали некој бил во Богомила кај баба Горица ,да сподели мислење? Таму има изградено манастир, има и свети води ,но од МПЦ не е признат манастирот!Дали на некој му има помогнато ?Се работи за мало детенце кои има проблем со говорот и дали да одиме ?Поздрав и убав ден
Prasanjeto ti e na mesto znači na vremeto bila samo edna voda i bila lekovita ženava pred nekoe vreme od istava voda vo nesto ja sobira i ja pusta na nekolku česmi so različni svetci i gi pusta da tecat na poedini denovi najcesto nedela petok vodava e dobra toa sigurno taa što bila od vremeto no na koja česma e taa gi ima izmesano da se rasprasas
Колку што знам Борче повеќе не работи поради возраст. А и додека работел освен студ, чекање ред со часови и дрскост од негова страна, ништо друго не добивале лековерните паталци.
Број немам, на влезот од Крива паланка живеел ако нешто ви значи, а и од време на време доаѓал во Скопје. Искуства, имам слушано и вакви и такви .
Zdravo, jas se javuvam so denovi na brojov no nikoj ne kreva na ovaj broj. Dali imate nekoja informacija zosto ne krevaat? Dali go imaat smenato brojot? Ako e smenat ve molam napisete go tuka. Blagodaram.
Здраво, дали некој може да ми ја каже адресата на Дуле од Велес? Закажав термин месецов, но не ја најдов адресата онлајн. Ако не сакате јавно, може да ми пишете и во порака. Ви благодарам.