Трајанка Зелениково Дали бил некој и мислење како поминал сто му рекла и како работи сто треба да се однесе кои денови работи
Здраво, Ве молам дајте ми предлог каде можам да одам во околината на Скопје на бајачка/гатачка, некој што може да ми даде насока. Ве молам за адреса или број. Поздрав
Бајачка или гатачка? Бајачки: Суада од Огњанци, Марица од Огњанци, Елица од Трубарево мислам беше (до црквата) Мамуре од Петровец, за други не ми текнува во моментов. Гатачки: Анка од Шутка, Aмар од Чаир, Данче од Драчево, Сребра од Драчево, Хабибе од Автокоманда и други, ама дека стриктно од Скопје и Скопско рековте.
Како прво, бев децидна дека немам искуство-не сум била. Прашајте некои од членките што биле, ама чинам дека да, со крпи само не сум сигурна дали со Vileda, или со магична крпа. Зошто сте на темава штом не верувате ?
Ти пишале членки , не си им одговорила. И на фб така правиш. Нудиш помош , а на пораки игнорираш. Не е во ред.
Здраво, имам уште едно прашање: Сребра од Драчево за што поточно може да помогне и на каков начин? Дали може некој да сподели искуство…