Напротив, зло никому несум помислила, а работите ми одат наопаку. И спротивно е. Баш тие со погани мисли, и кои имаат пелин на јазикот, живот живеат.
За која жена од Србија? За таа што и дадов број на една форумџика , за жал почина од корона-Марица од с. Лазница.
Не знам-не сум била. Некој од форумов да сподели искуство или некој што живее во нејзина близина во Трубарево.
Добронамерен совет. Ако сте од Скопје дојдете во Трубарево и прашајте за неа. Обично таквите жени што прават такви работи ги знаат сите и ке знаат да ве упатат кај живее точно. Ако не може тој ден ке ви каже кога може. Сеа поголем ризик е за тие што доаѓаат од подалеку.
Споделија еднаш за неа, ама многу одамна, треба да се листа по темиве. Ако некој од Скопје појде наскоро, нека пише на ѕид.
Zdravo. Site koi ste imale problemi so ziva moze li da spodelite koi vi bile simptomite i ako ste nasle care kaj kogo bilo toa. Koj vodel bitka znae kako izgleda toa.
Имав среќа што ми ја извади човекот од с. Черкези. Ми трнеа рацете, секој втор ден главоболки, а медицинските испитувања , сите беа во рамките на референтните вредности.
Садета ср претставувала како светица? Садет немаше потреба да се рекламира. За гледање и растурање била флит. Иако дрска и арогантна, камо да можам да дојдам некако до неа. Ама за жал пред неколку години разбрав дека била во затвор во Албанија (од проверени извори од Гостивар) Скапџика била, но вредело за секој денар.