Ако почнала ќе се потрудам да на најдам контакт. Но не ми е верно . И да ја отслужила затворската казна, не верувам дека ќе се врати во Мк
Ќе се потрудам преку едни Гостиварчани, тие дошле до нејзиниот сопруг, затоа пишав дека инфото ми е од проверени извори
Па бевме. На надворешната врата катанец. И никој од соседството не знаеше да ни каже каде е. Освен дека не е повеќе во Гв
Не затоа што доцна дознав. Но познавам луѓе што биле, за глава се држеле од факти кои им ги изнакажа, а немала од каде да ги знае. И тоа дека била многу "солена" со услугите (гледање и растурање) Јас кога дознав и се обидував да дојдам до неа , го прашале сопругот и им кажал каде е - пишав погоре.
Нов? Па нели од секогаш се закажува на 043 227 363? Баш во јануари се обидов , но тоа што не успеав да закажам , не е дека бројот е сменет.
Ќе ве замолам да споделете искустцо од Каролина од Пробиштип. Дали секој ден прима луѓе или само одредени денови, дали е потребно закажување? И доколку има некој број да сподели од нејзе.