Ljuboven katanec kako sto vo Skopje na mostot na ljubovta Da ni bae ljuboven katanec ni e zelba da go zakacime na mostot na ljubovta vo Skopje no ne znaeme kade da se obratime. Ne greska si ne ja da zakljucim coveka . Nego mi oboje zelimo zalkucati katanac na mostu ljibavi u skopju . Ali ne znamo koga da pitamo za to rekli su nas da to mora da bude srucno lice .A vi molim vas ne dajte odgovore u nase ime kako ovaj ovde
Ne ne sakame da napravime i nie kako mnogu parovi so katanec da ja zaklucime nasata ljubov da e vecna . Da go zakacime na mostot na ljubovta vo skopje . Prasavme ni kazaa deka treba strucno lice da go zabae katanecot za da ima dejstvo ne mozete tek taka da odite i da zakacite katanec ni rekoja a bidejki ne znaeme kade da prasame odlucivme tuka ako ima nekoj da kaze ako ne zdravi i zivi . Mozebi ne napisav dobro vo postot bidejci ne znaev kako tocno da opisam fala.
Jas mislam deka taa Sofce e pocinata od kocani mislam deka ednas pisuvase tuka na forimot. Kako da doznaeme dali e tocno
Почината? Мене тие што ми ја препорачаа, ми рекоа дека моментално била надвор од Мк, април се враќала. Татко и починал, и ги вратила некои луѓе дента што дошле да им гледа. А за Софче, баш ме зачуди.
pisav i na nekoi vo poraki ve molam broj od devojceto sto gledalo na karti kako sto mozev da svatam devojcego imenuvate vi blagodaram
Daj boze zenata da si e ziva I zdrava megjutloa taka imam slysnato mozebi e I greska. Dali sega brzo imaat odeno tie lugje kaj Sofce I ako doznaete nesto za zenata pisete mi
Ќе ве молам ако може некој нека ми пише број од некој што гледа или евентуално од девојчето што гледало на карти многу ми е итно и да е од Скопје ви благодарам
Кај Борче колку што знам не се закажува, се оди директно список има и чекате ред. Ама дали работи се уште , возрасен е.
Здраво , две молам доколку познавате личност која изработува зашити(амајлии) за од уроци пишете ми телефонски број.