Која жена од Петровец отстранува црни магии? Ако мислите на Маре, напротив , Суада бае и гледа, но дека трга магии не знам баш.
Имате ли искуства со љубовни магии? Сакам да однесам слика од Хенри Кавил кај некој оџа, немам негова маица или долен веш, дали мислите дека само слика би била доволна? Споделете искуства и цени од сеанси.
Замисли вака милиони жени направиле магија за Хенри Кавил да се заљуби во нив, и он кутриот сеа не знае на која страна попрво да тргне
Да ви го растуриме бизнисот. И да прекинете да ги мамите луѓето можеби? Тебе ти помогнало идењето по вакви работи? Сериозно сеа прашувам, ме интересира само.
Јас ги мамам луѓето? Како тоа, кога и јас сум имала потреба да појдам кај Дуле во Велес? Не е ваша работа дали и колку ми помогнал.
Шо те знам, само на темава те има па затоа викам да не случајно ти си некоја од нив. Не е наша работа ама видиш не кажуваш бар дали има ефект идење по такви места. Што значи нема ефект така?! За кој к тогаш постојат ако не помагаат? И после не било лакомост и алчност од нивна страна.. Ако де, слободно пунете ги со пари, нека заработуваат, нека ве праат будали. Има овци еден куп.
Гатачите и бајачите немаат никакви моќи, туку се измамници кои кршат закони! А, вие поддржувате измама! Кога имате маки, одете кај стручните лица и во соодветните институции кои се легални.
Мене со "ти" не сум ви другарка. Штом не верувате како очекувате да ви дадам отчет? Појдете ќе видите дали помага. Не бара пари , буквално и 20 ден да му оставите , нема да ви рече не. Кого поддржувам? Ниту терам некого , баш напротив од таму каде што не сум задоволна , им давам до знаење на заинтересирани членки да не одат за џабе. Што сте запнале за мене , не сум само јас на темава што барам чаре .
Наведете ми член од законска одредба каде што децидно е дека е против законски , јас поддржувам измама ? Напротив ние ги гониме. Казина, спортски обложувалници , напушени тинејџери на секој чекор насилства, кражби од милионски суми е законски , гатачи и бајачи кршат закони На стручно лице кога ќе планирам да појдам ќе ве повикам и вас .
Mare nema vrska od ZIVOTOT imam odeno poodamna kaj nea niti znae da gkeda naredila ikoni I voda od cesma ti stava u flasa I ti vika ke me pamtis cel zivot minuta ne se zadrzav kaj nea