Ne sam bila samo mi kaza deka e 50 evra. A ja da vu davam 50 e nemam nameru. Neka kazev tija sto su bile.
За Мимоза ако станува збор , форумџиката од Тетово ми кажа дека врска немала од гледање. На тарот гледала , на две врсти карти .
Ne raboti poveke ima 1godina od koga ne raboti za zal Ne gleda veke ima 1 god Ne gleda veke ima 1 god. A ako takatikazale te izlazale Ne gleda poveke Ne gleda veke
Не. Членката ми даде број , ми гледаше госпоѓата, такво гледање и јас можам. Совети дава би рекла. Не кажува ништо за иднина, со надеж дека ќе се оствари, туку те советува, да не се секираш, ќе биде и сл. Моето искуство е такво .
Dali vredi da se odi kaj taa Slavica od Stip iskreno prasuvam dali znae stvarno da gleda dali gleda na ikoni dali pomaga ako ima nekoj ideno neka mi pise I broj neka mi pise ako saka. Pozdrav OK Fala puno A jas nemam broj od Slavica od stip
Број не знам дали воопшто некој има од неа. И други се интересираа. Инаку ја пофалија на форумот , но многу инфо не споделија, освен дека живеела на влезот од Штип, до некоја река, работела во конфекција, после работа , дома со гатање се занимавала. Број никој не сподели.
Членката мислеше на себичноста од страна на поедини членови на форумов , не сакаат да споделат контакти, адреси од каде што биле задоволни . Ќе се испофалат дека нашле чаре, им погодиле, помогнале , штом ги прашаш за контакт со сила се прават будали .
Imase porano izgleda broj imase nekoj pisano od taa Slavica megjutloa ovdeka ne mi e jasno kako nekoi gi falat mnogo na primer a nemaat vrska od gkedanje samo ikone naredila I samo za pari I neznaes na kogo da veruvas ova ne gu pisuvam za taa Slavica od Stip zasto nemam odeno tamu
Devojki bev kaj jasmina od rezhanovce, dali nekoj ima pozitivno iskustvo dali pomaga nakraj ima dobar rezultat ili se zaludno frleni golema suma na pari? Bi vi bila blagodarna i na privatna poraka da me kontaktirate ☺️
Site tie bajacki,gatacki i slicna bagra se pod dejstvo na demoni. Ne odete kaj takvi luge zosto toa e mnogu opasna rabota. Moze da si zakacite nekoja demonska sila i psihicki da pobudalete. Ne se igrajte igracki. Ima sveti hramovi kade sto moze da odite da se pomolite,da vi otpejat molitva i slicno.