Здраво, денес бев кај Исније. Жената ме замоли да го избришете бројот . Ми погоди доста работи, ама за амајлија дали вас ви побара? 100 евра за мир у куќа и 100 евра за среќа.
И мене не ми е јасно,ете не знам како може да веруваат во вакви работи,а уште и големи цифри на пари да се дават.
Значи бев кај Синиша, човеков е преварант. Глупости трескаше, на се'што кажа јас реков дека не е точно, и покажа со раката демек ајде нема време оди, дојди друг пат. На масата оставено 500ка за да ја видиш и да оставиш и ти толку. Нз како се вика Синиша кога очигледно е Ром и живее во ромска населба. Измамник, јас не би се вратила никогаш таму
Ви благодарам што споделите. Мајка му кажуваат дека многу помагала , Синиша пишаа дека вадел жица, ама изгледа не е така.
Toj sinisa e tocno rom I sum slusnala za nego deka nema vrska samo pari po 20 evra na sekogo baral za vadenje na ziva Ali sto imase majka Atigje sto e pocinata pred nekolku godini taa zena mnogu znaese da gkeda I mnogo pomagase taa se sto mi kaza sve bese tocno
Ma kakov Dule covekot e histericen nema veze kakov gledac jas ne sum mazena koga otidov kaj nego mi iznakaza deka imam dve deca jas my kazav deka ne sum mazena niti deca nemam covekot se potrese strasno I neznaese sto da kaze kakov Dule lujgje ne se mlatete da odite kaj nego
Ова ми е одамна, па се надоврзав за Дуле дека некоја членка пишала за него колку што се сеќавам, и затоа пишав дека свекрва ми била кај него и ми кажа ништо не и погодил. Инаку не сум била кај Дуле, не ни мислам да одам, тогаш наоѓав некои работи по дома, ама дека некој помага тешко. Треба кај никој да не се оди, не само кај Дуле.
Не сум ни јас мажена, токму поради тоа и појдов, и прогнозите дека ќе сретнам таков и таков дечко, кратка врска, брак, дете не се реализираа, и уште толку се разочарав. Но дека ич ништо не погаѓа, грешите. Имиња кажува, дворови опишува, канцеларијата ми ја опиша тогаш каде што работев, кој ми има правено до збор . Но за иднината.........
Па богами на таа пара што ја бара, треба лично да си го пише овде бројот да го проработи бизнисот, штом има кого да шиша
Не Обично кога наоѓам конци и глупости у двор, сфаќам дека е време да тргнам некои злобни луѓе од животот.