Да, но работата е тоа што јас мислев дека ми е шината, отидов кај неа, ми ја местеше, ми рече дека е направена, и после 3-4 дена немаше никаква промена, па затоа отидов на рентген и таму ми кажаа дека е пукната и гипс носев 2-3 недели. Таа обично вели дека не е за неа таа работа (кога не е шинато) а сега демек ми ја направи. Ама не ја обвинувам нејзе, како што реков до годините е изгледа.
Кај видовита немам одено за да знам, но ми имаат помогнато некои бабички кои баат од уплав, ечименка, на другарка ми поради брадавици и баеа и многу и помогна човекот за брзо време исчезнаа. Инаку жените кои гледаат можат само да ти ја наполнат главата со глупости друго ништо.
дали некој знае да ми каже, ако бил кај жената од дедебалци, дали после тоа вечерта му се слошува на било каков начин или не осеќате ништо? фала
Pred nekolku god. od radoznalost a veke vozrasna zena sum,otidov po preporaka do prijatelka so ogromna nedoverba moram da priznaam no zenata me ostavi bez zborovi i idninata mi ja predvide za nekoe dogledno vreme mosne precizno....za site sto ne veruuvaat i jas bev ista.
извини ама ако можеш да ми кажеш за која жена збориш и нешто поконкретно за неа?? фала ти однапред...
Имам многу добар другар што гледа на икони и слики нема да верувате колку е познат а има само 21 год помага на луге има фармација завршено и сите пари што ги собира од гледањето прави црка со нив ... а дали некој знае или бил во скопје кај некој гледач/ка
Дали знаете за некоја жена што гледа на карти кај билна аптека.Ако имате број ве молам пишете во лп.Благодарам
Јас верувам во бајачки. Како мала 12 години еден ден неможев да престанам да плачам..(ПОЧУДЕНА) Отидовме со моите на бајачка ми побаја и готово,цак пак појќе не плачев.
Kе ве замолам доколку некој знае некоја гатачка или што и да е да ми пише број во инбох,се работи за постара жена(баба)којашто откако почина дедото,сеа наводно го гледа ама првите денови беше ок се трпеше,но еве веке 6 месеци поминаа а работиве ептен излегоа од колосек женава веке збори го брка као наводно мава со стап става крпи на прозори,не се издржува ова а мора да напоменам дека е нормална се знае,се прави.готви итн т.е не е луда.Ве молам некој ако има број особено некој од Ск.Фала
Како тоа го гледа? Дење дур работи ли? И што и прави? Објасни ако сакаш те молам, ова е една од најчудните работи кои ги имам прочитано... Инаку околу гатачкава, се сомневам дека некоја ќе и помогне. Јас мислам дека треба да се посоветува со психијатар. Не мора да значи дека е луда, само можеби психата сеуште не може да и се помири со фактот дека него го нема.
За Марина од Карпош знам тетка ми имаше отидено амаа пред многу години кога беше она на локација Чаир и погодува ..на тетка ми и има погодено некои работи само незнам колку зима парии ..тогаш и наплатила 500 ден ..сеа незнам да ти кажам ..
Абе она не живее со нас ама на телефон вика као наводно седи у станот он(боже сачувај)и мене ми е чудно т.е уопште не ми е чудно пошто буквално ИЧ не верувам во тоа што го збори нешто и се привидува некој страв или нешто појма неам ама сепак сами неможеме ова да го решиме мислам што беше до зборење устата пена ни фати ама џабе ние збориме она вика еве свртисе види го а шо да видам ништо нема,како и да е се решивме за ова пошто иначе опасно ке биде уфффф