Вам ви поставив? На форумџијата што го сподели бројот. Но доколку сте желни за лајкови и внимание, тоа е веке друго.
Пошо се забегани и нетачни, нема друго објаснување. Шубаво си вика 200 евра машала бе, око не и трепнува. Денес 200, утре 2000 може ќе побараат.. Ако де, нека ги стрижат, нека им дое памет. Сеа знам, ќе го избришат мислењето ко и секад. Темава не треба да постои ама тоа нема да се деси во догледно време коа уште за жал владее затуцаност меѓу народов.
Абе смешен беше. Ама се' што кажа беше погрешно. Он проба со они ,,универзални" работи, знаеш што е можно да се случуваат кај секого. Ама кај мене не беше така
А мене ми се пофали, вика јас сум единствениот во Македонија што вади жива. Еве сега Систина сакаат да донесат апарат ама многу е скап нз дали ќе успеат. Од око кажува дали имаш жива или не. Хахах
Ех, оџата од Черкези денар не наплаќаше а успешно ги вадеше . Син му штета што не го наследил . Од каде не доаѓаа кај него .
Ma nema vrska niti razbira vo vadenje ziva niti znae da gleda a 20 evra znae da bara ne raboti nigde mora da pecali pari a majka mu mnogu znaes epten da pomaga
Epa neznam kako pogagja iminja koga mene mi kaza deka ujna mi zorica I ujko mi saso mi pravele magiii a jas nemam so takvi iminja niti ujko niti ujna mi kaza deka ziveam vo stan ono ziveam vo kukja I red drugi raboti
Zdravo dali znaete nekoj vo skopje sto pravi ljubovni magii. Raskinavme posle 2 godini premnogu se sakavme
Кога го прашав за пари рече ,,Не работиме за пари, кој колку има или мисли дека треба" глуми наивна будала
И ако има ефект, алал да му се тие 20€. Ама нека ме ни ја потценува интелигенцијата . Вадел некое мало топче од восок колку зрно грашок од ракавот и као "Еве успешно ја извадивме" Проѕирни се.
Pa ete stana toksicno edno vreme od moja strana, ne mi dade sansa iako jas mu imam dadeno. Dvajcata placevme koga se razvdoivme sekoj den bevme zaedno i tuka za sebe. Nemozam da izdrzam se razboluvam i mnogu mi e loso, toj si stoi na stavot.