Остави го некое време. Мора да си ги среди мислите. Ако те сака ќе му помине, ако не те сака ништо на светов нема да ти го врати
Додека го чекаш да сфати што сака најди си хоби и поминувај го времето зафатена со обврски, но и со луѓе кои те сакаат. Посвети се на личен раст и развој, најди нешто во што сакаш да станеш подобра.
Dosta raboto mi pogodi i kaza i me nasoci sto ponatamo da prezemam Prezadovolna sum kako gleda na karti.
Аха сигурно, тој што сака да помогне нема тарифа. Ти да не си таа Тина случајно? Ајде ќе дојдам некој ден...
Se soglasuvam,koj saka da pomogne nema tarifa, ali ocigledno u denesno vreme nee taka pretezno ...site tie gataci si stavat nekoja tarifa si go cenat trudot vremeto pa sega na koj kako mu odgovara.. Dosega sto sum bila kaj razlicni site si imale nekoja tarifa.
Баш тие што "немаат" тарифа , најмногу наплаќаат. И ако жената си ја разбира работата, алал нека и се.
Претерува . На златни ли филџани гледа? Мора ли кај неа , Дуле од Велес е поим за видовит, па му остава кој колку може.