Нему може да му парира само Наталија (на кафе) евентуално Вики (Чаир) ама во гатање. По однос на ритуали , Вики е опасна....... Ако и оставаш по 500-1000 ден, ќе видиш себап и тоа за краток рок. Ако и оставаш по 100 ден , ќе и бидеш вечен клиент. Мевљуде исто на гравчиња е добра , ама само жени прима (што е нормално ) дури и жените како ќе ја навее ветрот ако сака ги прима, ако не, никој не ја убедува.
Pa ono rabota e da ti pomogne vo nesto ne e da ti pogodi za pogoduvanje I samite znaeme sto kako ni e
Така де така. Јас не можев ни да претпоставам дека соседи во влез , ни биле први душмани . Дуле по име ги кажа. Најдете вие некој што помага, и споделете.
Ccc ma jasno mi e nemozes da orel0 Ma jasno mi e mene toa ne mozes da pretpostavis koj moze da ti pravi loso toa se lugje nesreknji vo ZIVOTOT nisto ne gi ide I obicno se slatkorecivi mnogu bar za mene megjutloa fakt e deka sve e nebitno toa da mi kaze koj mi pravi loso ili po iminja da kaze bitno e da pomogne ako moze
Ај ве молам некој што имал искуство или знае, пред влезна врата фрлено јајце мало бело ( ми личи како јајце од препелица) што е намерата со ова? Досега не сме имале искуства со вакви работи а во последно време нешто исчезнува и сега ова го наоѓаме? Што би можело да значи?
Prvin jajceto nemojte da go fakate so goli race do rakavici ilj slično stavete go vo solena voda topla i može dodadi ocet vp vodava i frli vo Reka a mestoto polrskaj gk so solena vod a
Дуле досаден си, знаеме дека си најдобар. На другарка ѝ го имаш погодувано името 30 пати, можда беше изморен тој ден.
Па нели и го погодил името? Значи не бил изморен, туку само збунет малку. Ако беше изморен или ако не чинеше ќе и го утнеше и од 30 - от обид. Си гази Дуле, остај таа работа. Да не му вадиме муабети лоши зашто ќе ни напраи магија онлајн вака преку тастатура, после нема да можеме да куртулиме. @VSkopje ај озбилно се заинтересирав, магија може и на овој начин да се фати? Сепак вие сте нели луѓе со натприродни моќи, можете многу работи кои ние обичните не можеме ни да замислиме дека се можни.
Најдете вие некој што до такви ситници ќе ви погоди , и препорачајте. Не знаете што сакате, само тоа ќе ви кажам. Не ку правам реклама-не го ни познавам лично, но ми ги отвори очите со тоа што имиња ги кажа со точност .
Што да ти одговорам , со сила се правиш будала ? Најди ти некој Нострадамус или Ванѓа , па препорачај не.
Ок, фала. Ќе најдам сигурно дека ќе најдам некој конкурент на Дуле и со задоволство ќе споделам. Добра ноќ.