Ccc jajca da gi izleguvaat po glava strasno bogami ne veruvav porano na vakvi raboti megjutloa sega veruvam I od tie takvi sto pravat loso na lygjeto samo si patime a tie sto pravat loso si uzivaat
Секако дека успеа. Прво почнува со буквата, после откако ќе ја погоди буквата на името, продолжува со сите комбинации (имиња на таа буква).
Јас еднаш бев кај една албанка во Тетово, ми гледаше на карти, абе буквално се ми погоди, дека ќе тргнам на пат, ми погоди и кои личности се сплотиле заедно против мене а не верував дека тие личности можеле да се знаат ама ете така излезе. Се ми погоди жената. Се што ми рече така излезе.
Неам контакт од жената, само еднаш сум била и тоа одамна, не ни знаев дека гледа она, едни пријатели ме однесоа кај неа, бевме на кафе, и ми кажа оти гледа и ми гледаше. Заборавив и како се вика, незнам ни точно кај живее, само знам дека не се бави со таа работа само понекогаш помагала на блиски луѓе.
me interesira dali odenje (meshanje na povekje gataci ) smee da se pravi pred da se zavrsat preporakite od edniot na primer da otidam kaj primer stojko od kravari i da mi kaze sto da pravam vo megjuvreme da odam kaj petra od veles dali smee da se meshaat ?
Гледам за сите гатачи/бајачи знаеш, и ме интересира, до сега никоја не ти помогнала? Значи џабе лутање и фрлање пари.