NI Eden ni drug vrska nema od gkedanje sum bila I kaj dvajcata samo zalam tolkav pat I pari za gorivo sto si dadov.
Zdravo, Se izvinuvam dali go doznavte brojot ? Bi sakala da mi go ispratite vo poraka . I bi sakam da ve prasam dali se vika Zorka zenata ?
kaj slave nema kontakt broj odis kaj nego i se zapisuvas rano nautro na list po reden broj i covekot mnogu znae ne slusaj sto ti velat na mnogu lugje im pomognal ocigledno ne veruvaat dovolno vo rabotite sto im gi kazal niven problem si e toa toj tocno se si kazuva, pozdrav
Здраво, Ве молам ако знаете некој што помага а не да гледа на кафе или тарот. Сум била кај Перо, но сега е починат. Барам некој што може да помогне, ако некој бил кај некој што растура, Ве молам пишете ми во лп.
Kolku vreme sum tuka na ovoj sajt do sega samo lazenje gubenje vreme kazuvanje ovoj pogodil onoj pogodil a sve nema veze falenje na tie sto gledaat a koga ke otides vrska se nema ja neznam kako I'm pogahjaat I pomagaat na nekoi tuka. Samo mozam da kazam za Atigje od vinica koja sto e pocinata zena koja sto znaese I toa kako kako na skener te gledase epten megjutloa sega sinot I gkeda od vinica Sinisa I toa mlatenje prazna slama taksa a ne znae se izgubi vo treskanje na gluposti
Здраво женски, Не знам кај да се обратам па си велам овде. Имам огромна мака и не знам кој пат да го фатам веќе. Дали може да ми дадете број од гатачка/бајачка, воедно да ми препорачате? Секое добро
Slave na sekogo kazuva da kopa vamu tamu sve po dvor korni drva po dvor I nisto ne najdes vo kopanoto samo dzabe lom napravis I kakvo e toa pomaganje hqhaaa
jas najdov se sto mi kaza i fala mu na boga se spasiv od makite nego gospod da go blagoslovi sto mi pomogna zivotot mi go spasi a vie pravete kako mislite jas vi go preporacav od licno iskustvo pozdrav
Zdravo, dali nekoj ima broj od Olivera od Dedebalci ili bilo kakvo info da mi pise.. Zdravo decki, mi treba pomos dali znaete nekoj vo skopje sto stvarno pomaga za rasturanje magii? Pocinat e.. pero Moze da mi pisete i mene Moze li brojce? Ako moze i mene da mi kazete Ako moze info