Jas bev pred nekoj mesec I otidov taka dosta skepticno poradi toa sto mislenjata ovde bea mnogu podeleni, no toa sto ni kaza I na mene I na drugarka mi za rabota, sto vo toj moment toa izgledase kako nevozmozno, se tocno se sluci kako sto kaza I kaj mene I kaj drugarka mi, a za drugo sto ni kaza uste e rano, ke vidime Moeto mislenje e deka nema nekoj univerzalen gatac, gledac, bajac ili neznam sto. Na nekogo mozebi Borce se pogodil I pomognal, na drug mozebi Dule od Veles, mislam deka tie raboti se takvi, jas Kade sto mozebi ke go najdam lekot drug nema da go najde I toa e taka. Kaj Dragan otidov bez nikakvi ocekuvanja ama ete za sega nesto izleze tocno, a kaj Dule koga bev bese kako da zbori za nekoj drug nisto ne bese povrzano so mene, I ne se lutam ili zboram deka ovoj go biva a drugiot ne ednostavno mislam deka toa e taka nema nekoj univerzalen koj se na sekoj bi pogodil I pomognal
Zdravo. Jas sum nova chlenka i za prvpat pishuvam na forumov. Imali nekoj shto od Kumanovo poznava Ljubinka, ne znam dali e seushte ziva, gledashe na kafe i na nishan vo voda. Se noseshe maica bela i baeshe. Imam pozitivno iskustvo ,pred 16 godini. Mislam deka nejzinata snaa posle toa imam slushnato deka ja nasledoila. Dokolku znaete isto nekoj od Veles, da znae da gleda i pomaga za rasturanje na magii. Od najbliska drugarka stradam, a semejstvoto mi strada od strina mi pokojna, koja e pochinata no loshoto shto go napravi, ne si go odnese vo grob. Mnogu pati mi pogodile, no mi treba nekoj da pomogne seto losho da se rasturi. Vi blagodaram . Pozdrav !
Da. Sekako deka e vistinski muabet. Zar ne sme ovde da si pomogneme. Barem jas taka mislam, ne e ok da se sheguvame. Sekoj si ima po nekoja svoja griza.
Дали сте чуле за Кенан од Скопје што живее во Влае? Дали некој од вас имал искуство со него? Ако не сакате да пишете јавно пишете ми во приватна порака, Ве молам.
Дајте бе луѓе кажете кој е добар за видување и оправење за живот нели чистење негативните работи и ткн знам дека е клеопатра добра за подобрување на живот ама кој не кажува за неа никој ништо некој со искуство нека пише некој кој умее со овакви работи поздрав...
Ова за Клеопатра сериозен сте ? Престојуваше во Ск, луѓе што биле, кажуваа дека врска немала, а 50€ наплаќала уште тогаш (пред 15 год. )
што знам имам слушнато за неа преку телевизија и имам гледано ама колку била точно за неа незнам така да ако има некој што знае тоа што пишав во ред
Zdravo drushtvo. Sekoj shto bara odredena tarifa, za mene ne e chesna lichnost. Bezbroj gi ima po medii, odzi, sekakvi. Lazni vidovnjaci. Moe pozitivno iskustvo e Dule, od Veles. Ne znam sega kako e kaj nego, na vremeto, pogoduvashe SE, ,iminja na lugje shto ti mislat losho ili ti napravile losho...do detalji opishuval. Ne znae da rastura i ne se bavi so toa, no kazuva kade trebash da otidesh, manastiri crkvichinja, ili shto stvari trebash da isfrlish ako ti e napraveno. Za pari, od sekogash zimal ,kolku ke ostavish. Srekno na site, da si pomogneme kolku shto mozeme.
Ma nekoj mi treba da rasturi loso ako go ima da te nasoci sto kako ponatamu da ti kaze da ti pogodi a ne treskanje gluposti nagadjanje ako ima nekoj takov da znae da gleda da pomaga neka pise
Како ви се манифестира тоа што некој лошо ви напраил? Што ви се дешава, па единствена причина за тоа да биде некој дека ве проколнал? Еве стварно сакам пример да ми дадете.
Da imase nekoj takov št rastura se nemase da postoi i grupava forumov poveketo gledarci si napravija biznis so isklučok na nekoi i karavanot si vrvi so makite
Navistina ne poznavam. Ete poradi toa sum i jas tuka...Koj ke doznae,neka kaze. I jas isto baram takva lichnost. Znam deka sekoj ima razlichno iskustvo so nekoi od poznative gledachi, se e individualno. Pa moze sekoj da spodeli ovde shto iskustvo i so kogo.
Во животот ќе поверуваш на све.....кога нема надеж во институциите,кога све е ок,а сепак не е,кога што и да почнеш, едноставно све е ок,а работата не иде, едноставно си врзан во чвор.... Ќе одиш и почитуваш празник,ќе не пропее поп,ќе оставиме зејтин,ќе преноќиме во манастир,и пак чворот стои..... Велите,психолози или психијатри....па и тие се за пари...или ќе ти даде апчиња за спиење или ќе те побудали....еве психологот ако помага, зошто наплаќа....значи секаде само пари,пари...или да имам сеанса со психолог и да му оставам колку сакам јас.... зошто тој/таа имаат тарифи..... ништо без лова.....во Мкд......лова до крова за достоинствен живот......... Е сега да го кажам моето искуство.....ќе го спакувам во два дела,а може и 3долг пат.... Дел.1. Откако се вработив,директорката,ми беше љубоморна многу,ама јас си се молев на Господ,да ме заштити на некој начин,и во животот,падни,па стани,некако на љубовен план,затаив, меѓутоа се здомив со нормален сопруг и се боревме повеќе време за детенце.....Во меѓувреме јас останува бремена неколку пати,кој завршуваа со спонтан...... Во меѓувреме старава директорка си оди во пензија,и и ја чистат канцеларијата и доаѓа до мене нејзина колешка со ФОТОГРАФИЈА од МЕНЕ,сама на слика.......и ми вели-Мартка ова е твое. И јас онакааааа WTFukkkkkk is thisssss?си велам што сака таа од мене,кога си има две ќерки здомени,маж ,здрави,сите прави,моја слика да чува,па и јас сама,ајде да е од колективот во ред,ама сама.....ми нема логика....не бевме толку блиски за да чува моја слика.......И замислете доаѓа нов директор и јас забременува и некако ми се отвори среќата. За вториот дел и борбата во блиска иднина. Бидете ми,добри и држете се,и тие што веруваат во чуда и тие што не веруваат......