Смисолот на животот може да бидат многу работи. И да јас и многу други сме пример за жени што не сакаат да се венчаат ниту деца да имаат. Зарем луѓето што немаат деца треба да се убијат пошо животот им нема смисла? Реченицата нема смисла
Pa toa so sol da prskas dosta vredi no nekogo toa go boli ili udara kako i da e samo podobri moze da bide
U princip vo 21 vem devojkite su baraat devojki a maškite odat so maški zatoa što imaat demonvo niv ilj pak go plakaat grevot na starive za žall
Не е дозволено да се пишува број на форумов. Ако нешто те интересира пиши ми лп. Не гледа на прозор. Само на огледало.
Дали погодува? Дали ќе ми каже со кој бивш ќе се смирам? Искуства ве молам.. А на какво огледало, големо или мало, пошо неам мало ама ако треба ќе купам. И дали преку цел ден или само наутро
Ако си ме читала претходно, треба да ставаш сол под перница. Треба мало огледало. Сол од кило да купиш. @Bratot ја знае Цена. Имало некоја Милка. И дала на @Adidas888 да пие оцет. Како ја лажат младината
Хималајска или обична? И дали може да спијам на солта додека имам циклус, прабаба ми ми кажа дека додека сме имал циклус не фаќала басмата