Дуле закажувал последниот ден од месецот само, така ми кажаа. Ако месецот има 31 ден, тогаш на 31-ви.
Мене така ми кажа прв комшија на Дуле (колега е на братучед ми комшијата). И јас имам слушнато дека само на 30-ти.
Кој е овој па Хусеин? На што гледа? Ама оџа може и да растури, и да направи, така имам слушнато јас. Ааа страв ми е кај оџа мене.
Ти па Хусеин не го знаеш,ме разочаруваш. Не знам и јас како гледа го прочитав погоре од некоја членка мн задоволна била,ама сеа кога ми кажаа дека е оџа,страв ми е некако. Абе најдобро носи си во себе сол во двата џеба и слика од тебе и така нема да те фати ништо .
И да се спие ли на вреќа сол???? Затоа мене ме фаќаат очи,еве до што е. Дуле само гледа или и растура???
Дуле не растура за жал. А за гледање е скенер . Дворови опишува, имиња кажува , канцеларијата на работа Мк ја опиша. Точно ги посочува со име кој ви правел , кој ви е душман , за погодување е флит. Тој не растура , ама ќе ве упати каде да барате чаре .
Ма не бил ни оџа. Тие како ги викаат дервиши. Кога дознав, моментално одштиклирав ос списокот на потенцијални помагачи.
Здраво, Дали ќе сака некоја членка да ми пише број од Ленче од Аргулица или Каролина од Пробиштип итно е