Има една од кавадарци помага за нервози проверено ми е. И даваш 300 денари и таа се нервира за тебе 7 дена
Чист мајтап е. Не ги земајте в предвид коментарите од овој член. Сакаат да се направат интересни , желни за лајкови и внимание , навредуваат, понижуваат измислуваат ликови .
Еве нека има и тарифа. Ако го бива алал нека му се, ама кажуваат членки што биле , врска немал а на страна тоа што бил дрзок.
Здраво на сите ве молам помош за бајачка, гатачка, некоја што знае да отстрани уроци посебно на љубовно поле. Однапред замолувам сите што планираат да ме исмејуваат или дадат лажни броеви да се воздржат од истото.
Абе не сте таман Сега озбилно прашувам, кој сака нека одговори. Нема да му поверувам, само ме интересира мисловниот процес. Како знаете дека сте урочени?
Ако пердувот од кокошка е црн пред вратата од десна страна и малку пред неа, тоа значи дека е црна магија/урок од најлош вид. Е сеа треба да најдиш за 48 часа кој ти ја фрлил магијата и за да се тргне треба да пиеш крв од неродено пиле. Со среќа