Јас знам Роберт од Аеродром, не лично, пријателка има одено кај него. Јас не верувам многу во вакви работи. Пријателката ми кажа дека детето го носела таму дека не зборело, и откако го однела неколку пати почнало да збори. И Дуле го фалеа, па некои се жалат од него. Не верувам дека може некој гатач да помогне. А за тоа што погодувале може така се погодило. Само одење по манастири и молење на Господ. Се наполнија пари гатачиве.
Има многу манастири кои што имаат и лековита вода. Само ние сме навикнати со гатачи, па и кај оџи одат, мене искрено страв ми е, а познавам што оделе. И некои пријателки одат по гатачи, па од таму ги знам кои се.
Јас сум била во манастир во Радовиш , и уште си го посетувам за здравје , си верувам во Господ,си се помолувам ...од молитвата нема поголем лек ..
Позз Препорачајте ми некои од кои што сте задоволни,за гледање на кафе или тарот карти ама од Скопје да се ,може во инбокс
Dobar den, Dali nekoj znae za gataci, gledaci potocno vo blizina na bitola? Nemora samo bitola, mozi prilep/ohrid okolni gradovi/sela. Razbiram deka lugjeto se skeptici/ no koga ke si vo teska situacija od sekade se bara sovet/pomos. Fala Vi mnogu (Edit: mozete I po poraki da mi pisete)
Zdravo , Dali mozi vo inbox da mi pisete ako znaete za Telefon ili nekoi drugi informacii iskustva za ovaa Zena? Fala vi
Здраво, читав по форумот за брачен пар што гледа, од Куманово. Дали знаете дали уште гледаат, како се закажува и каде точно се наоѓаат?
Здраво. Дали некој може да ми даде број од таа Теодора што комуницира преку вибер? И да сподели искуство ако може.