Nemoj da gi posteduvas da ne se ispokara nekoj so najbliskite Dule samo im gi otvara očite na nekoi koj što im pravat pozadi grb
На некои погодил на некои не. Исто ко на кафе кога ви се гледа. Ако не запнете сами да си решите проблеми и да терате напред никој не може. Верба во бога најважно и целиш напред, ако не си превземеш нешто како ќе ти помогне некој?
Lele luge ne mi se veruva deka tolku golem broj na luge uste ne se svesni deka bajaci gataci,tarot i slicno se gavolski raboti. Nikakva darba nemaat, samiot gavol zboruva preku niv i vie mu ja prodavate dusata za sitni zadovolstva od tipot : Koga ke se mazam i sopernickata dali mi e so plava ili crna kosa wat d fak Ako se ispovedate pred preces samiot otec ke ve prasa prvo dali odite kaj takvi luge. Ova e golem grev. I mene me nosela baba mi kako dete pamtam nekolku pati mala bev i ne razbirav sto se desava ali znaev deka ova e nekako pogresno samata intuicija mi kazuvase . Posledno me nosela na 15 godini i deka veke pogolema samata i rekov JAS NE ODAM POVEKE PO BAJACKI i tolku bese. Nekolku godini aktivno postime familijarno doma i decata zaedno so nas gledajki ne pocnaa da postat i redovno zemame pricest i go molam nasiot edinstven Gospod Bog da mi go oprosti ovoj grev bidejki e od neznaenje. Ve molam otvorete oci i prestanete da odite kaj niv tie nemat darba od Boga nikkava ... osven da vi ja unistata dusata
Јас денеска бев кај дедо Борче во Нагоричане. Бевме 7 души на списокот и на сите им гледаше, само што многу касно дојде држеше закон па почна 10 30 некаде да ги вика луѓето. Ми кажа неколку работи што треба да ги направам.
Ахам значи секташ. Има кази црква, ви проповеда, и уште ви бае и гата за пари? А сексуални услуги ви бара за внатрешно прочистување, или така нешто?
Број немам, сабота и недела од сабајле околу 9 можеш да ја најдеш во црквата св спас. Не работи доколку е празник или пости. Исто така пред 3 недели не работеше од здравствени причини сега може работе.
Itno mi treba broj od Angelina od selo Marena... Ve molam ako nekoj ima neka mi pise ili tuka ili vo PP... Mnogu mi e vazno.. Vi blagodaram i ve molam bez osudi... Se drugo e probano
Еднаш сум била и никогаш повеќе, ќе ми кажува мене гатачка дека повеќе сум ја сакала тетка ми од мајка ми, море мрш, не сте вие баш саглам што идете по вакви работи, без навреда.