Знам, јас од тие магии, глава не можам да кренам. Стр биле кај Душко во Велес? Барем да ви ги отвори очите кој ви правел, он не растура, ама на име ги кажува кој ви е душман, кој ви правел и сл.
Со должна почит кон тебе, соочувствувам со маката твоја, ама шо збориш, се читаш ли? Магија во матката и да си се сликала, како да си се сликала? Не ти е језиво се ова што ти го рекол? Не правете глупости, очајни сте, тешко ви е али не правете. Овие работи верувај сигурно нема да помогнат да се решат проблемите. Уште и ќе поддржувате вакви ликови во нивните намери којзнае какви.
Верно е. Во Куманово оџата што вадеше жива, на една девојка додека чекавме ред , и извадил жива баш од матката . Направено и било да нема деца. Во кафе и била ставена . Јас се запрепастив кога кажуваше .
И баш допатувала во матката? Како така ги прават, како и кажуваат на живата кај да иде, ја пренасочуваат некако до крајната цел? Каква жива инаку е тоа, онаа од топломер? Не сум видела друга. И ајде во ред, а како ја извадил оџата, ова уште повеќе ме заинтересира.
Немало да постои МВР ако постоеле видовити луѓе како измамникот Дуле и остала багра. Нека ја распуштат полицијата, судот, сите кај Дуле после кражби или убиства, со име и презиме да ги кажува сторителите. Спомнав погоре, имаме толку нерешени политички случаи, атентат на Киро Глигоров, авионска несреќа на Борис Трајковски, еден куп нерасчистени убиства, а имаме толку бајачи, видовити луѓе, волшебници. Не знам зошто овие со ,,дарбата" не помогнат.
Пробај оди си на Острог знам две жени кои после молитва таму останаа бремени... да се сликам на непознат на фб некако не ми оди... Знам дека од очај се сме спремни да направиме ама сепак размисли си.
Pojdi sabota ili nedela vo 9h vo crkvata sveti spas argulica tamu ke ja najdes zenata od 9i30 ima liturgija. Broj za zal nemam
Cita molitva ne bae Ima stol na koj sednuvas ja kazuvas makata taa ti cita molitva i ti kazuva sto da napravis ne bara pari od tvoj kjef ako sakas si ostavas na ikonite pari znaci ne e soba so naredeni ikoni kako mn sto mislat. Otvorete na google maps sv spas argulica kje videte sliki kako izgleda crkvickata i tocniot pat do tamu
Ме интересира дали Дуле ја предвидува и иднината или само кажува кој што ти направил? Затоа што една жена што била многу одамна кај него и' кажал дека ќе роди девојче, женава сега има 60+ и уште чека.