Затоа и не сликам Mn cudni raboti moral doma da dojde i na samo ritual 2ipol casa moralo sumliv mi e mnogu... Patni trosoci da sum platela ama sami so ke praime.. Zatoa baram proveren
Бев таму пред да умре ми извади од матка и врат лично мене пред моите...имав здравствени проблеми тогаш и ете од жива било с сеа друго незнам што да кажам... Само помош барам од проверени луѓе
Lele zar I toa ima posle svqdba sve naopaku da ide ccc so Sto se zanimavaat lygjeto ma koi pravi loso gospod da go kazni najloso I nikogas bel den da ne vidi
Како така се смееш на туѓа мака? Народов што оди по бајачи не оди за џабе. Ако на тебе не ти погоди таа со оцетот, не значи дека на други им нема помош.
А може да ми објасните како се вади жива? Ја влече со нешто,и свири за да излезе ли? Не ми е смешно туку не ми е јасно.
Поминуваат , но последици има. Нормално дека има подобрување на здравствената состојба, се чисти крвта, но мора да се зема селен и уште нешто за имунитет. Не е играчка жива во организмот. Човекот од Куманово успешно ги вадеше, ама за жал синот не го наследил .