Иднината никој не ти ја креира, туку ти самата. Верувам дека маката човек на сè ќе го натера, ама некогаш стварно не сте ми јасни.
И вие не сте ми јасни , што си земате за право да делите ум а не ме ни познавате. Да ја креирав сама, немаше да бидам сама , со работа по договори ме влечат како да сум вчера излезена од клупа , немаше да ја изгубам мајка ми. И ако продолжи ова вака, јас само ќе и се придружам. Ваков живот налед . Нема човек без проблеми , но не може на ниту едно поле во животот да не ви оди. И да, буквално како некој да ми го управува животот, немам објаснување, забележав во низа ситуации.
@VSkopje ти тие ситуации си ги поврзуваш погрешно. Смртта е дел од животот. Несреќни настани се случуваат. Ама ти изгледа постојано тие работи си ги мислиш и затоа повеќе те влече надолу. Едит: што да рече жената во Србија што си го загуби мажот и трите деца?
Imam prijatelka saka da odi kaj KAROLINA od PROBISTIP ,moze info i kontakt ima semejni problemi so mazot ?
Да де, така е, метал е ама течен метал, вкус има, нема? Чудно ми е како може викате у кафе да стаиле, зар не приметувате? Жива се содржи и во некои видови риби, туна и слично, ама во кафе бе? Жити се, зар се раствара тоа во течноста? Таа жива во топломерите дури и сивкаста боја има, значи не е проѕирна, како може така лесно да се испие тоа и ништо да не осетиш? Плус токсична е, колкава количина ставаат они? Многу небулозно пишувате, а викате имате одредени познавање на таа тема. @VSkopje аман жено, не се воспалувај, еве не се заебавам сеа, пробувам логично објаснување да најдам. И замисли можеби да не се оптеретувавте до волку со овие работи, животот подобар колку толку ќе ви беше. Не можам да замислам како ви е, секојдневно прва мисла кој што ви направил и каква магија, па опседнати со луѓе кои наводно растурале, јасновидци, предвидувачи и слични, и уште полошо на психата си правите. Озбилна сум овојпат, не се потсмевам, со најдобра намера ви кажувам.
Кој ве праша ? Ниту побарав мислење ниту совет од вас. И не е ваша работа. Сама ќе си ги решам проблемите. Храбро се носам. Аман те веќе ! Во секоја манџа бибер! Оставете не да си споделуваме и решаваме маките со тие што веруваат на темава.
Каква врска има тоа што си ја изгубила мајка ти со гатачи и бајачи? Сите ние сме изгубиле некој близок, и ние не сме вечни. Па јас за 10 дена ги изгубив татко ми и брат ми, значи дека некој ми направил нешто? Бракот ми е ок, немаме деца, се борам со нешто што не посакувам на никој, ама не можам да помислам дека некој ми направил нешто.
Жалам за вашата загуба , би ви рекла да си ги гледате вашите проблеми ( а ги имате) . Не ме ни познавате а судите . Јас не помислувам , кај мене е потврдено дека ми е направено .
Site što sme na forumov imame maka i barame spas no ne ni treba pametuvanje toj što ne veruva vo ovie raboti podobro da ja odmine temava zošto si go gubi vremeto
Ок, ти си знаеш. Не судам. И јас да отидам на некој гатач ќе ми потврдат дека ми е направено само да извлечат пари. Поздрав и имај убав ден. На крај секој си знае за себе. Инаку не постои човек без проблеми.
Abe ve citam i VIE Sto ne veruvate vo vakvi raboti I SE HRANITE SO NASIVE MAKI..SO MAJKA TRAZITE TUKA DA DELITE PAMET!!!
Strasna e Nada Edna stara Zena ponasanje nyla ne se razbira Sto zboruva a koga ke ja prasas nesto cuvaj boze se dere a plus nema vrsja od gledanje