tolkav pat projdov za kaj Slave nemoj ic da trosis pari veze nema civekot od gledanje na site Tri Sto bevme isto ni iznakaza a samo ti kazuva kaj da kopas od toa mlatenje nema nisto
Prv pat slusam za taa Angelina od selo Marena,kade e toa selo ako ima nekoj ideno kaj nea neka mi pise ili broj pisete mi
Бранка живее во Лисиче Горно,на улица Вардарска .коа ќе.стигнете таму во локалната продавница прашајте ќе ви кажат.
Дали некој може да ми помогне број за жената од Огњанци?на тешка мака сум .и која би ми помогнала се работи за страв колку што слушам имало повеќе.
Ви благодарам најмногу,но дали можеби знаете како работи.Дали Нешо треба да носам ,како се вика женава ,
Значи само што се вратив од кај Суада ,и пошто сите што сме овде сме со мака ,одете луѓе може ќе си го најдете спасот ,Јас инаку сум неверник ама мака ме натера прво по доктори,па сеа и ова и веднаш жената кажа немаш Ниш магии, само страв , најмногу штшмми се допадна што нема""тарифа" а на како што слушам за некоја во Ѓорче (3000)еј ќе.печалиме на маката на народот кај јас не верувам во вакви работи уште некоја да ми каже тарифаааа, а женава не бара пари, дури и немавме ние олово сабота жена ни даде .Така да луге акоиматњ мака појдете ако не друго барем психата ќе ја смирите.