За таа Ќамиле, ми рекоја за љубовни маки помагала, ама кога и се јавив ми рече прави абдест ништо не ја сфатив, како воопшто да не сакаше да се замара. Сеуште не сум била кај неа. Дали некој бил, и да сподели искуство.
Дали некој се разбира од љубовна магија, кажете ако има таков/таква ако знајте.Или пак вие ако знајте, да споделите со другите.
Што има везе, ништо салам не ми објасни, знам што е абдест, и велам те преопрачаја за љубовни маки, ми вели не се занимавам со таја работа.
Не знам зошто така ви одговорила. До душа не требало директно да и кажете . Инаку лично членка од форумов сподели дека сестра и беше раскинала со дечкото . Отишла кај Ќамиле , се смириле, кратко после тоа ја побарал за жена.
Ул:"Тодор Јанев" ама бројот не ми текнува. Кого и да прашате од таксистите во Ве, до пред куќа ќе ве однесе .
Dali vie voopsto znaete za kakva ziva stanuva zbor.toe ne e taa ziva od termometar ili od periodniot sistem.Toa e ziva koja se upotrebuva za magiski rituali ,so cel da vi nastetat ili da ve uNistat.Taa ziva se nabavuva isklucivo od turcija i de dosta skapa 500e.e edno malo sisence.
MISLAM DEKA BABA mILEV Mislam deka baba Milevka e pocinata.Jas licno prasuvav lice od tromege i taka mi kazaa.No ako ima nekoj poveke informacii neka spodeli