Дали некој се разбира од љубовна магија, кажете ако има таков/таква ако знајте.Или пак вие ако знајте, да споделите со другите.
Што има везе, ништо салам не ми објасни, знам што е абдест, и велам те преопрачаја за љубовни маки, ми вели не се занимавам со таја работа.
Не знам зошто така ви одговорила. До душа не требало директно да и кажете . Инаку лично членка од форумов сподели дека сестра и беше раскинала со дечкото . Отишла кај Ќамиле , се смириле, кратко после тоа ја побарал за жена.
Ул:"Тодор Јанев" ама бројот не ми текнува. Кого и да прашате од таксистите во Ве, до пред куќа ќе ве однесе .
Dali vie voopsto znaete za kakva ziva stanuva zbor.toe ne e taa ziva od termometar ili od periodniot sistem.Toa e ziva koja se upotrebuva za magiski rituali ,so cel da vi nastetat ili da ve uNistat.Taa ziva se nabavuva isklucivo od turcija i de dosta skapa 500e.e edno malo sisence.
MISLAM DEKA BABA mILEV Mislam deka baba Milevka e pocinata.Jas licno prasuvav lice od tromege i taka mi kazaa.No ako ima nekoj poveke informacii neka spodeli
Ааа, епа видиш не знаев, и другите рекоа обична жива била, вие сега друго викате било. Кога не се разбираш, така е. Како уопште им се дава да фрлаат 500 евра па дури до Турска се мкнат? Обични луѓе ова фрлаат вака или тие помоќните? Или па долгорочно им се исплати да гледаат дека некој го сјебале на овој или оној начин. Не знам што да речам, секакви болесници има.