Ај вака, јас имав долга врска, се спремавме за веридба и од еднаш не сакам да те видам, толку крај е... Не сме веќе заедно скоро два месеци а живеевме дури во ист стан... Значи не знам кај не отидов Славе - Кравари, Оливера - Дедебалци, Кадра - Пепелиште, Нада - Кавадарци, Ќамиле, Марија - Кавадарци, Каролина - Пробиштип, Роза - Балдовци, Суада - Огњанци... и искрено од никаде ништо не видов аир. Сите истото го кажаа дека ќе се смириме и ќе бидеме пак заедно и ништо од тоа. Ме блокираше секаде и немаме веќе ни контакт ни ништо со оглед на тоа дека живееме во странство. Еден куп фрлени пари, малтретирање, нервози, за џабе... Ако знаете некој што стварно може да помогне ве молам пишете ми. Ако има некој што работи преку viber или WhatsApp би било идеално.
Кај Дуле во Велес можеби не ќе може да помогне , ама барем ќе ви ги отвори очите со точност кој вмешал прсти . Со име ќе ви ги посочи .
и дали може некој да ми помогне во последните шест месеци животот ми е катастрофа финансиски загубу расправии во брак нервоза параноја напади бев на доктор но не ми најдоа ништо ако може некој да помогне
Морате да бидете упорни. Од рано утрото , па се додека не закажете , затоа што вртат од секаде . Среќно .
Јас имам слушнато доста негативни работи од мои познаници и блиски што веќе биле кај него, ништо не им помогнал ни па им погодил и затоа и не ни отидов да бидам искрена.
Ви предочи дека не помага. Нема такви моќи но за погаѓање е флит . Сега зависи можеби кај нив не му се отворила визијата