Ви реплицирав. Пишавте дека со сарказам е напишано за Марица од Огњанци. Не е , таков и е начинот ва кој помага (бае со сол)
Да, ама во хартија завиткан нели, под петата се става и као ако се стврдне додека баела значи дека ќе успее да помогне- да извлече се што е негативно од телото . Ми кажуваше член од форумов што бил кај неа .
Здраво некој со мака иако мене .Имаме дете во фамилија гледа само до пари како да дојде .Ако треба и Че излаже.Пред некој период и по недобар пат тргна .Каде би можело да ми помогнат со баење .Некој со сличен проблем
Бил ли некој кај Виолета од Велес? Жената земала околу 2.000 за гледање. Не знам на што гледа, но велат дека погодува и за 3.000 и растура.
Како прво не е Саше Икс Фактор, туку Саше Фактор Икс, а како друго тој е и гледач, и бајач, и исцелител, и јасновидец, и се бори со доброто и злото, и изработува амајлии за среќа и бериќет, и од се тоа пари прај.
Oooo samo novi gledaci izniknuvaat od veles go pisuvaat samo Dule a on veze od zivotot nema kakov gledav prevarant I nezdrav covek
Ako Dule po tvoe razmisljvanje nema veze što e eden megju najdobrite u pogadjanje togas kob e podobar po tvoe da se spasime ako Dule e los pisi
Не дека не погаѓа, ама во последно време како да ја изгубил дарбата. За иднина ср што ќе каже, барем едно нешто да се оствари . Читај по форумов , колкумина се жалат од него. На некоја и рекол имаш проблем со детето, а таа немажена .