Ќерка не спомнаа , но велат дека Синиша и е син, (тој што вадел жива) но и тоа дека ни од далеку ја немал нејзината дарба.
Не е ќерка туку син. Јас сум од тој крај и имам идено кај него. Жива ми нема вадено,онака наводно за баење и гледање бев,али ништо од тоа што кажа дека ќе биде, не бидна..
Jas sum idela mnogu vreme kaj Atigje u rankovce pa potoa otide vo vinica kako Atigje Sto znaese tocno I imase golema darba vo gledanje kako nea nemase nekoj da znae a sinot veze nema od gledanje niti edno da pogodi lupeta raboti
Jas sum slusnala za kerka na Atigje Fetka se Vika od rankovce vikaat deka nema vrska od gledanje kako I sinot Sinisa samo Sto Fetka barala ova da I kupis ona narucuva a posle nema pari da ti dade
Pa sega ke vi kazam jas imam ideno kaj Dule od Veles nesum mazena I sega koga otidev mi kaza deka mazot mi raboti vo stranstvo i deka imam dve deca,jas nemam deca koha kazav deka nemam ni maz ni deca on se iznervira i mi kaza za dva mesec ke se omazis projdoa dve godine jas ne se omaziv
Ajde sega da prasam dali ima nekoj ideno kaj Teodora od stip dodeka ziveese vo Stip jas imam togas ideno I nisto od toa gledanje ne mi se ispolni.ima li nekoj iskustvo od toa da kaze
Слично искуство да споделам и јас. Ми кажа дека до крајот на годината ќе се омажам. Од тогаш поминаа 2 години и не само што не се омажив туку и раскинавме.. Мислам дека веќе сите се повеќе за пари, никој не помага,освен мене што ми има помгнато Илија од Козле но овде на форумот пишуваше дека починал Дуле, Владанка, Каролина, Рушка, Синиша, Ратка... Сите се превара !
Mene nisto od toa sto kaza ne mi pogodi i na keaj mi vika nekoj gledac Zivko ke ti pomgne,ima ki takov?
Дали тоа е истата Теодора што сега работи преку WhatsApp? Може ли да пишете искуство доколку се работи за истата особа?
И јас имам слично искуство . За бившиот , гарантираше дека ќе се земеме, и деца со него и се, ние не само што раскинавме , дојде до жолчна расправа . Гарантираше дека ќе ми дадат решение таму каде што работев тогаш, нема грешка - извисив на неколку конкурси , па сега проценете колку погаѓа.
Теодора мене ми гледаше пред некој месец , ми кажа доста работи точни , и за иднина, па ќе видиме дали ќе се остварат.