Јас имам појдено. Многу убаво си поминав и многу ми помогна. Ми рече да одам на црква барем 2 пати во месецот и сега ми е супер животот.
Здраво, дали некој може да сподели искуство со Теодора. Некако ми побара многу пари дали вреди да уплатам за да ми гледа?
Jas imam ideno kaj taa Teodora dodeka ziveese vo Stip sega zuvee nekade vo stranstvo pred dve godini mi gledase I nisto niti pogodi niti pomogna pa vie si znaete
Прв пат слушам . Никнуваат како печурки , веќе почнав да се сомневам Спомнуваа и некој Љубиша од Охрид.
Какви се бе тие гледачи,бајачи кои наплаќаат за услугите? Абе не се лажете,бегајте од такви. Дарбата од бога за такви работи ја користат за да вадат пари. По сатанистички работи здравје! Одете во црква. И да бајачки разбирам,ама овие гледачи и божем растурачи на маѓии за ТАРИФА не ги разбирам воопшто. Г'наси,господ ќе ги казни.
Така е , профитот им е пред се , а никаква дарба немаат . Штом ти кажува вртоглави суми што подалеку .
Девојки знаете Ќамиле дали е Албанка или Турчинка? Освен @VSkopje i @^mila^.m кои имаат позитивно искуство има ли и други задоволни?? Имам љубовен проблем и ми треба решение не празни зборови без дела. Пишете ми како сте задоволни.
Јас бев кај таа Душица во Кавадарци , многу ми помогна се чуствувам смирено , и ми кажа убави работи , па ќе видиме.