Od veles imam ideno samo kaj Dule od Veles covekot e histericen nema vrska od zivot niti znae tropa gluposti naredil ikoni so grb svrten ti zboruva ama edno nesto nemase tocno jas nesum mazena nemam deca a on mi kaza deka imam dve deca i maz vo stranstvo hahaaa koga mu kazav deka ne e tocno pocna da se dere Kako nenormalen pa vie vidite
Многумина во последно време се жалат дека како да ја изгубил дарбата, а настрана тоа што бил дрзок . Некоја женичка му рекла, јас сум број 11 ама бидејки бр 10 не е дојден може ли јас да влезам? Кога и се сипал:"Еднаш се кажува!" Жената се испочуди , зошто таква дрскост од негова страна .
Ti odsekogas samo loso pisuvas za Dule ne znam koja ti e poentata ti si znaes no poveketo na forumov znaat koj e Dule i deka e zakon i toj e živ čovek i moze nekogas da pogreši no do tolku sigurno ne mozebi imas i deca kako što kazal a mozebi i nekoja vrska dobra ama toj taka se izrazil prema tebe so ublaženi zborovi da ne te navredi
Nemam potreba da lazam na sve lici samo na gledac ne lici poima si nema covekot a brani si go ako sakas tolkav pat projdov I zalam Sto dadov pari za nego
Nema tarifa zalam Sto projdov tolkav pat normalno gorivo trosam patarini plakjam I na kraj se kajam kakov gledac majkata
Со автобус е поефтина варијанта. Доаѓаат од Србија кај него кога веќе гледате така на работите- ви е трошок . Сигурно тој нема дома да ви дојде . Замислете и пат и гориво и да имал некоја тарифа до плафон? За иднина , слаб бил ништо не се остварувало. Но за минатото , како со вас да живеел. Барем ќе ви ги отвори очите од кого да бидете ва опрез.
Ma ajde bre so lazenje niti vo minato nisto neznae poremeten covek zavrten so grb I mlati prazny slamu mi kaza za minato ziveam vo Stan kruska pokraj Stan ma ajde cel zivot vo kukja ziveam niti imam ujna zorica me ubeduva mi pravila magii Jas nemam ni ujko ni ujna