Puno ja pisuvaa a nikoj nisto ne kazuva Dali vredi da se odi kaj nea ima li rezultati I Dali ima tarifa zasto procitav deka koi kolko ostavel pa ako ima nekoj ideno kaj nea neka pise
Мене сеа ми извадија жива од матка инаку 3год неможам деца да имам... Сеа после вадењево на жива се ке се среди и црна магија што ми направиле со молитва чоеков тргна сеа ни глава ме боли ко нова сум Мои препораки, за молитвите на камера само лично се видовме заради вадењето жива исто и човеков е исцелител само по моќен преттоа комшикава неможеше да се омажи и помогна нсреден месец е свадбата, колешка моја 10год немаа деца еа е 8месец,, природно,, а претоа 4инвитра и ништо... Кој сака нека проба.
Od skopje, prven 7 dena sekoj den na kamera mi baese zs ne sum ja od skopje pa dojde ka mene mi donese voda od turcija direktno naracana bese pa preku nea me mackase so taa voda piev od nea baese nes i poale toa ja povrativ i on ja sobra vo nesto mi ja pokasa i sfarno eve sea sum ok
Така е пратена за да неам деца немав ми менструација неколку години по ред... Од нигде никаде.. Подуен стомак... Сеа не ми е подуен и дпбив сабајле менстр без никаква терапија само од себе
Prettoa vadev ka eden odza vo kumanovsko... Znam koj mi praka i zosto mi praka ama toa e.. Se nadevam eden den ke gi kazni gospod
Za site e razlicno zavisi do situacija kade e so so ke se vadi kaj mene so ovaa kombinacija uspea baenje i voda kaj drugi so drugi raboti zavisi na koe mesto e nemozam da kazam cena tocna ja mu dadov za patni trosoci do doma so dojde 600 den zs sum od dr grad nemase smisla coekot sam da si plaka a za mee da ide i toa ja sakav nemi pobara