Pozz razgovarav so covekot vie rekovte 600 den ste mu dale ne baral mene mi vika 350 e ke te kosta se
aj pisete od kade e toj durmus,kako raboti,kollu ste zadovolni..i sl.i za sto ovie 350€... vredi li da se plati itn... i uste nesto...ako nekoj bil kaj fatka od prilep da kazi...ja pofalija...ama iskreno so rezerva veruvam na sekogo veke
Sekoj razlicno e... kaj mene vaka bese situacijata i da mi obarase 400e kemu dadev bidejki se peporodiv sea kaj fatka ne sum zqdovolna imam ideno
Mene tolku no i 350 da barase ke mu dadev sekako ja sum zadovolna za posle bez nikakov problem sum a toa nema cena... Zs po doktori mn poeke dadov prettoa i nisto
Девојки внимавајте со гатачкиве. Многу од нив ветуваат, но не исполнуваат. Немаат дарба луѓето. Конкретно за Ќамиле сите прашувате. Еве јас ќе кажам разговарав со неколку форумџики што биле кај неа за љубовни маки и на сите им кажала чекајте, а резултати нема и по неколку недели. Се појавија неколку во темава што ја пофалија дека навистина многу помага, но се докажа сосема спротивното. Размислете си дали сакате да го губите времето напразно. Нема тарифа да, но нема ниту помош од неа. Некој да ве мами и да ви губи здравје за ништо не вреди.
aj spodelete kqde ste bile i ste zadovolni? i jas stojam na toa deka se pojaveni mnogu gataci plus i so tarifa vo evra...