Nemozham glava da krenam 7 godini kade sve ne sum bila i neshto posebno specijalno nemalo bash promena neshto samo minimalno nemozham da najdam chare za problemot koj mi trae vekje so godini.
Zdravo, ako nekoj znae adresa na Karolina od probistip ? Ili da objasne kako se stignuva kaj nea od centarot na gradot
Pocituvana imam edno prasanje dokolku vi pomognal pocituvaniot Durmus zosto barate kontakti od gataci? Sama rekovte deka ste sredile problemi,da ne me sfatite pogresno deka jas se mesham vo nesto no eve nekolku luge vi baraa kontakt od covekot poveruvaa a sega i samata vie barate drugi bajaci? P.s Bidejki nemoze da vi se pise poraka ovde pisuvam
Covekot mi pomogna za ziva vadenje i crni magii i dzinovi, ja sum premn blagodarna za negovata pomos zs nikoj dr ne se nafana...no i cenata e taa sto e Baram dr gataci bajaci koi ne zemaat pari kolku ke im daes tolku za moja bratucetka nema akaunt tuka i koja nemoze da si ovozmozi da plati mnogu za da vidi sto e resenieto jas licno za mene ne baram zs ja nemam problem poeke ja od postela se krenav.... Ne sekoj moze da go plati toa....
Не знам зошто се сите толку таинствени за Ќамиле, форумот е за да си помагаме. Убаво би било да се сподели и добро и лошо искуство за неа за да знаеме дали треба да идеме или не.
Спомнаа само дека имало некоја Турчинка кај некој мост во Бт, што гледала на тарот карти и погодувала, но никој не сподели контакт, адреса и сл.
Mene licno ne mi pomognala 2pati bev i amajlija i sve i nisto... Vaka naka ke bide se ubavo j nis od toa ne bidna za drug neznam
Никако митинг е кај неа, ќе чекаш 8 саати, за два три збора идете работа најдете за тие 8 саати на дневница боље