Dali nekoj moze da pomogne se raboti za devojce vo poodminati godini 30+ koe sto nema srekja vo ljubovta apsolutno ic , kade da se upatime kaj kogo sto moze da i kazhe i pomogne ako ima nesto napraveno ili odzemena i e srekata vo ljubovta ,koga i dali ke se omazi ve molime za pomos upatete pomos koj nekoj stvarno vi pomognal vo ljubovta i rasturanje na magii po moznost vo okolina na skopje no moze i od podaleku
Нека појде кај Дуле во Велес, ќе и каже ако има некое сторение или сл. Имиња кажува, дворови опишува .
Nekoj da skine magija siher ili Kako I da e iskustvo nekoj sto bil sto pomognal hitno e za mlada osoba sa raboti
Dobar den, lugje dajte ve molam vo poraka ako sakate pisete mi kade ste bile i dali vi pomognale i ako moze kontakt. Posto vekje 7godini tapkame vo mesto, de doktori de molitvi de kaj ovie nasive bajaci. Site kazuvaat isto a ne mozat da pomognat, ve molam pisete mi ako ima nekoj koj stvarno vi pomognal, ubav den
Здраво. Дали знаете некој што може да ми помогне од околината на Битола, Кичево, Крушево, Ресен , Прилеп... ќе ми тргне ќе оди и ќе пропадне. Тоа години така. И работа и врска и бракот така ми пропадна и студии ... Ве молам пишете ми број
Dali moze nekoj da mi dade kontakt informacija za Gergana mislam deka e vo blizina na Blagoevgrad moze i bo licna poraka