Тоа што е со нарушено здравје , мора медицински да го реши. Нема врска споредбава. Но доколку не може да помогне со гатање, баење нема да одите кај неа и мирни сте
Не верувам дека има. Само јас знам 5–6 луѓе што биле кај неа и ништо ниту им помогнала, ниту нешто од тоа што им го кажала се исполнило…
Сеа се мислам, не знам зошто животот постојано ми праќа бајачи во близина. Ко мала имав комшика веднаш куќа до куќа-бајачка. Има двајца, познати се и овде се спомнувани, едниот исто ми беше комшија, другиот, игром случаја(или судбине?) броевите ни се разликуваа за една цифра, и луѓево ни ѕвонеа на нас, па требаше да им кажуваме кој е и кај да вртат (да, уште го памтам бројот). Еве сеа пак исто, бајачка комшика. И исто кога сме веќе овде, два бивши имам бонус во комшии сеа, ова најозбилно, имам и овде мислам пишувано и барано помош од бајачка. До мене е нешто или?
Zdravo na site tuka vo forumov procitav vo posledno vreme pisuvaat za Kamile od cair pisav vo pretraga mi iskoci muabet od 2017 god nezadovolna clenka pisala deka taa i pravela magii posle idenjeto kaj Kamile na poloso i trgnalo ova go procitav na stranica broj 171 , prasanjevo moe e dokolku imate pozitivno ili negativno iskustvo so Kamile od cair ako mozete da spodelite vi blagodaram
Jas sum bila. Ne si trosi ni vreme ni pari, nema nisto od kaj nego. Baraj vamu, kopaj tamu, zemi voda od onamu... Se laga i prevara.
Sum bila i kaj Olivera, se sto mi kaza deka ke se ispolni ne se ispolni, ni na mene ni na majka mi. Se odi od vecer i se ceka red do sabajle zosto ima stvarno dosta lugje. Ne razbiram zosto seto toa koga nisto ne pomaga...
Off da znaev ke idev i jas. Na mnogu mesta imam ideno, iskreno od nikade pomosh, nikoj do sega ne mi pomogna. Ako ima nekoj sto moze da spodeli dobro iskustvo so nekogo, bi mu bila i jas blagodarna.
Во Мк власите мислам дека немаат таква дарба. А во Србија тие што навистина имаа скоро сите починаа. Некои млади што работат , се богатат на нивна слава , така што сами проценете.
Во Бога секако веруваме. Бог е над сите. Но ако е некое сторение во прашање, понекогаш и тој не е моќен да помогне.