Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гатање, баење

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од kiki-riki, 21 ноември 2009.

1. Malechka__19

Malechka__19 Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2025
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    2
    Дали вам ви имаат нешто направено Силвана и Слаѓан и дали 100% е точно тоа што го прочитав на форумов дека направила некому магија со кукла и тоа го кажал некој Оџа на Полицаец кој што бил кај таа Силвана дека таа му направила магија со кукла и отишле Оџата и Полицаецот кај Силвана и ја пронашле куклата на која била направена магијата наводно Силвана со некој друг Оџа ја криела таа кукла не знам колку е точно ова што го прочитав

2. POpaj007

POpaj007 Активен член

Се зачлени на:
    17 март 2024
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Vie ste kerkata na silvana, najdobar biznis imate :) ??

3. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.790
    Цена е од драчево
    оваа од оптичари битолско е

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  4. uno87

uno87 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2022
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    49
    Ako si slaba na psiha ke ti pomogne t.e. ke mislis deka e resen problemot a vsusnost nema sansi da moze da ti pomogne čitaj nanazad nekade 15 strani imas komentari od drugi na forumov kolku ja pofalija mozebi ke treba da gradis nesto poklnu as i slično pozzz

5. Viveki

Viveki Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2022
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    10.004
    Таа сум.

6. VSkopje

VSkopje Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2024
    Пораки:
    447
    Допаѓања:
    296
    Мајка Стоја од Габреш, гледала на икони и на кафе. За погаѓање многу погодувала, 500 ден наплаќала само за гледање. Ама барала за фреска во манастирот да оставиш по прилична сума.

7. callmebombshell

callmebombshell Нов член

Се зачлени на:
    Недела
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    4
    Јас си напишав што имав и ова е 10000% точно не ќе измислувам .Јас имам 44 години и не ми е од интерес на никој да му наштетат.Скоро сите се запознаени со овие Силвана и Слаѓан ние штета што не се распрашавме порано.Ај поштен муабет да правиме кај има 3 да од фамилија да гледаат? Силвана,Слаѓан и Керќата Викторија ? Дарбата Господ се знае како ја дава а не на цела фамилија.Плус одат и Швајцарија и таму гледаат пари прават.Ваше е дали ќе верувате или не ја си кажав што имав.

На POpaj007 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. VSkopje

VSkopje Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2024
    Пораки:
    447
    Допаѓања:
    296
    Апсолутно , а башка што и други се жалеа. Се чекало цела ноќ. Да тепаш пат, да јадеш студ плус да платиш за тоа ми е безмислено.

9. callmebombshell

callmebombshell Нов член

Се зачлени на:
    Недела
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    4
    Прво кој како сака ќе се запише.А друга работа ајде кога веќе сте тука споделете да видиме на вас што ви помогнале така наречените квази фамилијарни гледачи?

10. VSkopje

VSkopje Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2024
    Пораки:
    447
    Допаѓања:
    296
    Што е должна да ти дава отчет членката (и било кој ) кога апла е на подбив и потсмев барањето инфо од твоја страна ?

На INNERBEAUTY му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Ivka13

Ivka13 Нов член

Се зачлени на:
    19 јануари 2025
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    3
    Imam edno naj dobro namerno prasanje bidejki nemoze da vi se napise licna poraka a ste malku konfuzna ... vo poodamnesnite postovi pocetokot na dekemvri se raspituvate za iskustvo za gospodinot Durmus, podocna okolu 13 dekemvri pisuvate iskustvo deka mnogu vi ima pomognato i deka ima pomognato na vasa koleska za bremenost koja e vekje bremena vo 8 mi mesec a na komsivkata za mazenje ... vo toj slucaj zosto baravte clenovite da spodelat mislenje i iskustvo so gospodinot vo mn kratok vremenski period.. ako ste bliski so gorespomenatite I ako vekje im pomognal pa i tebe ti pomognal a baras so nekogo da se organiziras I ides kaj nekoja gledacka vo Bg vo prethodno spomenatite postovi ?? Site sme ovde da spodelime iskustvo i ako mozi megjusebno da si pomognime da najdeme resenie a dokolku imame i loso iskustvo od nekade kaj sto sme idele da spodelime a ovakvi postovi stvarat konfuzija

На uno87, VSkopje и TrinityNeo им се допаѓа ова.
  12. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2017
    Пораки:
    2.494
    Допаѓања:
    5.555
    Битно да се врти мУабет.
    Небитно каков, битно мУабет.

13. Luyo

Luyo Нов член