Дали вам ви имаат нешто направено Силвана и Слаѓан и дали 100% е точно тоа што го прочитав на форумов дека направила некому магија со кукла и тоа го кажал некој Оџа на Полицаец кој што бил кај таа Силвана дека таа му направила магија со кукла и отишле Оџата и Полицаецот кај Силвана и ја пронашле куклата на која била направена магијата наводно Силвана со некој друг Оџа ја криела таа кукла не знам колку е точно ова што го прочитав
Ako si slaba na psiha ke ti pomogne t.e. ke mislis deka e resen problemot a vsusnost nema sansi da moze da ti pomogne čitaj nanazad nekade 15 strani imas komentari od drugi na forumov kolku ja pofalija mozebi ke treba da gradis nesto poklnu as i slično pozzz
Мајка Стоја од Габреш, гледала на икони и на кафе. За погаѓање многу погодувала, 500 ден наплаќала само за гледање. Ама барала за фреска во манастирот да оставиш по прилична сума.
Јас си напишав што имав и ова е 10000% точно не ќе измислувам .Јас имам 44 години и не ми е од интерес на никој да му наштетат.Скоро сите се запознаени со овие Силвана и Слаѓан ние штета што не се распрашавме порано.Ај поштен муабет да правиме кај има 3 да од фамилија да гледаат? Силвана,Слаѓан и Керќата Викторија ? Дарбата Господ се знае како ја дава а не на цела фамилија.Плус одат и Швајцарија и таму гледаат пари прават.Ваше е дали ќе верувате или не ја си кажав што имав.
Апсолутно , а башка што и други се жалеа. Се чекало цела ноќ. Да тепаш пат, да јадеш студ плус да платиш за тоа ми е безмислено.
Прво кој како сака ќе се запише.А друга работа ајде кога веќе сте тука споделете да видиме на вас што ви помогнале така наречените квази фамилијарни гледачи?
Што е должна да ти дава отчет членката (и било кој ) кога апла е на подбив и потсмев барањето инфо од твоја страна ?
Imam edno naj dobro namerno prasanje bidejki nemoze da vi se napise licna poraka a ste malku konfuzna ... vo poodamnesnite postovi pocetokot na dekemvri se raspituvate za iskustvo za gospodinot Durmus, podocna okolu 13 dekemvri pisuvate iskustvo deka mnogu vi ima pomognato i deka ima pomognato na vasa koleska za bremenost koja e vekje bremena vo 8 mi mesec a na komsivkata za mazenje ... vo toj slucaj zosto baravte clenovite da spodelat mislenje i iskustvo so gospodinot vo mn kratok vremenski period.. ako ste bliski so gorespomenatite I ako vekje im pomognal pa i tebe ti pomognal a baras so nekogo da se organiziras I ides kaj nekoja gledacka vo Bg vo prethodno spomenatite postovi ?? Site sme ovde da spodelime iskustvo i ako mozi megjusebno da si pomognime da najdeme resenie a dokolku imame i loso iskustvo od nekade kaj sto sme idele da spodelime a ovakvi postovi stvarat konfuzija