Од Елица споделија контакт едни членки. Веднаш до црквата живеела , кого и да прашате , ќе ве упати. Марица кого и да прашате во Огњанци , исто. . Не ви ветувам, ако успеам да најдам контакт , ќе ви пишам.
Zdravo feministki, ve zamoluvam dokolku mozete da mi kazete ime ili brojce od nekoj koj sto navistina znae da pomogne vo rasturanje na jaka magija, vo posledno vreme nisto ne mi e kako treba vo zivotot i navistina mi treba pomosh. Fala i pozdrav do site.
Zdravo na site , dali nekoj znae bajacka (bajac) odza , sto moze da mi kaze koj mi ima napraveno magija i da ja izleci? Blagodaram … Po moznost Skopje ..
Zdravo,info za Viki od Cair,kako se zakazuva telefonski ili se odi direktno tamu, koe vreme raboti, i kade pottocno se naoga?
Здраво. Може не е за тука прашањето ама да си ја пробам среќата Дали знаете некој или нешто да помага за незборење на дете? Да напоменам дека од медицински аспект е поминато све што е потребно,се прави се што е кажано од доктор, се посетува и логопед ама еве да видиме да не има нешто од друг аспект што може да се направи, да се помогне
Edna bratuchetka go imashe istiot problem i so silna verba otidoa vo Ostroshki i tamu go najdoa lekot
Itno e dali nekoj ima kontakt od nekoa gledacka zhena od Negotino mnogu pomagala i trgala magii ve molam itno e
За православните христијани лекот е само во манастирите и црквите а не по гатачи и бајачи, многу се влезеле болни во црква/манастир а се излегнале здрави, само треба цврста вера