И јас го имам истиот проблем. Искрено оваа година ми се случија страшни нешта една по друга. нјпрво се иселив од станот, потоа ме одбија за работа иако ми ветуваа, и раскинав со дечко ми после три години. Запознав друг (го познавав оддамна) само сега почнавме да излегуваме и он не е за сериозно. кој д аго засвиѓам да излезам веднаш ми исчезнува. Како нешто да е нафрлено врз мене па се лошо да ми оди.Па кој знае некоја личност која може да помогне нека пише.
девојки за кај Дуле од Велес утре се заказува нели?Мислам на 30 секој месец Има ли некоја од вас број...јас имам еден ама дали е сеуште тој
Девојки пред некое време ми беше доста лошо во стомакот, правев крвна слика и минував низ голем број прегледи но лекарите специјалисти кога лежев во болница се чудеа од каде волкави болки имав бидејки кога ги погледнале резлутати се потврдило дека сум била сосема здрав човек, а јас и понатаму имав болки во стомак. Одев на цркви, постев,на пречист, на литургии секоја недела, но мене болките не ми исчезнаа, се додека не отидов кај една гатачка која рече дека ми била направена магија уште од бебе, а било лекувано некое машко дете од врзување, што е тоа врзување и каква е таа магија?
Врзување на машко дете според бабите е да не му се дига, да не може да оствари сексуален однос, што нема врска со тебе. За болката во стомакот. Мене ми се случи исто, ненормални болки во стомакот, гинеколози, уролози и што уште не, велат ништо нема не ни е јасно. За после еден месец од незрави болки да истече исцедок и кога кажав на гинекологот ми вели ендометрит, е ај сеа со ништо не се гледаше. Ај сега да ви кажам нешто. Многу одамна и јас се замлатарував како вас по вакви работи, за сега да сватам колку сум била глупава.Ама кога имаш мака секој ќе си го бара чарето. Можеби има некоја натприродна сила, ама мислам дека од умот нема поголема сила. Зошто ако некои работи (лоши) едно по друго се случат веднаш е маѓија? Не сте ли помислиле дека можеби и вие ја сносите вината за тие случувања. Не е важно кажав што имав да кажам.
Во право си за тоа дека за некои работи имаме вина, но еве сама кажуваш за некое „врзување на машко дете“, кое колку што сфатив е некој вид на натприродно (или во најмала рака неприродно) дејство. И јас не сакам да одам по гледачи, но кога имаш мака ќе те натера на се. Инаку имам отидено на 3 гледачи и еден бајач, и сите четворица ми ја имаат посочено истат личност која наводно „прави“ да ми се случуваат лоши работи. Може две предвидувања коинцидентно да се совпаднат, но четири?
Не реков дека нема ништо , мене ми погоди човек ликови околу мене што се штукнав од каде ги знае. Наоѓав катанци, куршуми, нозе од кокошки, конци и се си мислев ека нема спас од маѓии. На крај си реков како господ никој не е и среќно се заврши. Само сакав да ве предупредам да не забегувате има разни гатачи кои ќе те соголат до гола кожа. Другарка ми така забега на времето ја одраа.
Се согласувам за моментот „ќе те соголат до гола кожа“, затоа и пишав на форумв да слушнам дали некој од некаде навистина си нашол спас. Инаку тие што имаат тарифи и ограничено време... немам коментар, ако отидеш кај нив сам си си крив
Здраво, дали го најде бројот од Тони? И мене ке ми треба, фала ти многу! А дали некој има искуство со Вики од Гази Баба?
Не верувам во тоа некој да ми ја предвиди судбината, но во баење од уплав, уроци и растурање на магии ДА
Лошите и недобронамерните луѓе секогаш постојат и ќе постојат. Од нив може се да се очукува. Сум чула од блиски за магии и верувам во правење и расурање магии. А за гатањето никогаш немам целосен одговор некои имаат дарба за тоа а некои се само за пари.
Немојте да идете кај Драги од Автокоманда, женкар е!!! Ова го знам од еден случај.... толку имам да кажам!
samo da vi kazam edno moe mislejne jas ne veruvam vo baacki ni vo magii bi vi prporacala dobro da ja procitate biblijata sigurna sum deka ke vi pomogne nesto i site onie koi imate problem i mislite deka e toa magija voopste ne se plasite bidejki ona sto go zamisluvate moze da vi se sluci i od ona sto namnogu se plasite moze da vi se sluci znam mozebi nema da se soglasite so ova no licno sum svedok na takvi zamisli licno mojata majka veruvase deka edna zena i nepravila magii i odese po baacki no dosega ni edna baacka ne i pomogna jas sekoj den a gledam kako se odnesuva i svativ deka toa e samo zamisla a ona seuste veruva deka i napravile magija ako tija baacki pravele magii togas zosto ne napravat nasebe za da ziveat cel zivot inace samo da vi kazem eden del vo biblijata nikaden ne pisuva deka treba da odime da se lecime kaj baacki i deka site tia baaci se navleceni od gjavolot i jas do pred 1 godina se plasev i mislev deka postoat magii no mnogu mi pomogna toa sto doznav mnogu raboti od biblijata i sega mi e mnogu podobro a sto se odnesuva do baackite oni se samo da vi gi zemat praite da bile stvarno nekoi luge togas bi trebalo site pari koi gi sobirat od lugeto da gi vlozat vo dobrotvorni celi i da im pomognat na lugeto imam zabelezano deka skoro sekoi 2 meseci imaat po nova kola bidejki licno moite roditeli me nosea tamu a jas primetiv deka gi imaat najskapite koli procitajte ja biblijata ako ja nemate togas pobarajte ja veruvajte mnogu ke vi pomogne isus odel od kuca na kuca i gi lecel bolnite go dal zivotot zanas mozebi nema da se soglasite so ova sto go napisav no sepak toa e moeto mislejne jas taka mislam a kako mislite vie toa e vas izbor pozdrav do site [mod-kirilica:154eqzhh][/mod-kirilica:154eqzhh]
значе без да се убедуваме има луге кој што се замараат со тоа и прават магии. Еден дек ке им биде вратено, но додека господ им врати тие ке напакостат на друг. И мене никој не можеше да ме убеди дека постојот, но кога почина татко ми се уверив, баш и тогаш некој ни направил нешто, затоа што лично јас го најдов тоа. Никогаш не отидов да барам кој и што ни направил. Но од уплав и уроци сум одела како мала а и сега ја носам некгаш керка ми. Сакав да прашам дали и некој има одено кај жената во огњанци што бае со олово од уплав и како е задоволен?
И плус лаже врска нема од гледање, не сум била имам слушано од повеќе луѓе дека е преварант првокласен!