Koi se tie sto te sokirale so fakti pisi mi da vidam Dali da gi dodadam vo mojata lista na potencijalni pomagaci...
Дуле од Велес, Наталија од Ск и Сузе од Ох. И исто една што ме сретна во Центар , зборуваше на Бугарски дијалект. Не и требаа ни карти , ни филџан, застана до мене ми изнакажа 90% факти.
потребно ми е гладач,оџа било што што ќе ми помогне за семеен проблем да го решам во фамилијата ни има влезено курва,змија се со цел да ни ја одземе куќата ќе ве молам за помош
Nema nisto od tamu pomos pevin mi rekoa nadvor što čekaa deka ne prima peavoslavni no sepak vlegov no podobruvanje nemav no za sreka ni poloso nemav sepak fala mu
Погаѓа , до ситници. Дворови опишува , имиња кажува , канцеларијата на работа ми ја опиша, ја посочи дактилографка една што ми правела сплетки. Само што е многу нервозен , гладни сме биле нр можел да работи. Кога ни излезе , кога ни се сипа, арно напад што не добив. Само што не растура ако има некое сторение (магија , клетва) Пари кој колку има од срце остава. Со закажување работи секој 30ти од месецот се закажува.
Здраво на сите, Дали некој го има бројот на Марица од Огњанци? И дали некој има одено таму? Благодарам